Головна Новини Інфографіка 2020 Названо країни, в яких дозволено сурогатне материнство
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо країни, в яких дозволено сурогатне материнство

В Україні за народження дитини сурогатною матір'ю доведеться заплатити від 35 тис. доларів

23 червня 2020, 13:06 comments5230
Поділіться публікацією:
Названо країни, в яких дозволено сурогатне материнство

Сурогатне материнство є хворою темою для багатьох країн світу. Гаазька конференція з міжнародного приватного права говорить про необхідність розробки так званої системи "міжнародного права ненародженої дитини". Інші, щоб уникнути зловживань і зайвих неприємностей, просто забороняють надання послуг сурогатного материнства для іноземців.

Україна – одна з країн, де сурогатне материнство дозволено. Ціна питання – від 35 тисяч доларів до 60 тисяч доларів. Мінімальна плата за народження дитини така ж як і в сусідніх Росії, Білорусі та Грузії.

"Коментарі" зібрали всі країни з цінами на сурогатне материнство в одній інфографіці. Також ми вказали, на яких умовах можливе сурогатне материнство в цих країнах.

Нагадаємо, "Коментарі" розбиралися у вкрай суперечливій і, як правило, дуже незручній темі сурогатного материнства, питання регулювання якого в Україні загострюється. Наші журналісти писали про найбільш скандальні епізоди, пов'язані з цією темою, і про реакцію на них громадськості та влади України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

Михайловна

4 листопада 2021, 00:28

Кто не был в шкуре бесплодных пар, тот их не помет! В суррогатном материнстве - будущее, это же одна единственная надежда стать полноценной семьей! У меня вот очень сложная жизненная ситуация, с деньгами большие проблемы, приняла решение стать инкубатором для бесплодной семьи почти сразу, так как сумма очень даже хорошая за такую программу.

Валерия Д.

19 серпня 2021, 15:14

мне кажется в будущем суррогатное материнство будет все больше и больше восстребовано. Главное только чтобы и самих мам ценили и достойно их вознаграждали...

Каролина

17 серпня 2021, 11:13

Ну вот и едут очень часто к нам в Украину. Первое - легально и второе - дешево. А для нас, сурроганых мама, это шанс прокормить свои семьи. Ведь за суррогатное ммам платят ой как не мало. Считаю это нормой. Мне когда-то помогло вылезти из долговой ямы!

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!