Головна Новини Інфографіка 2020 Названі країни з найдешевшим інтернетом: Україна потрапила в ТОП-5
commentss НОВИНИ Всі новини

Названі країни з найдешевшим інтернетом: Україна потрапила в ТОП-5

Вартість 1 Гб мобільного інтернету в Україні знаходиться на рівні 46 центів

20 червня 2020, 09:04 comments3981
Поділіться публікацією:
Названі країни з найдешевшим інтернетом: Україна потрапила в ТОП-5

Тарифи на мобільний інтернет в Україні є одними з найдешевших в усьому світі. Так вартість 1 Гб мобільного інтернету в середньому становить 46 центів (у перерахунку на долари). Інтернет обійдеться дешевше тільки жителям Італії (43 цента), Киргизії (21 цент), Ізраїлю (11 центів) та Індії (9 центів).

У той же час найдорожчий інтернет у світі на острові Святої Олени – його вартість у цьому регіоні становить 52,20 дол. Далі в рейтингу розташувалися Фолклендські острови (40,41 дол.), у карликовій державі Науру на однойменному кораловому острові в західній частині Тихого океану (30,47 дол.), на Бермудських островах (28,75 дол.), а також в острівній державі в Центральній Африці Сан-Томе і Прінсіпі (28,26 дол.).

Нагадаємо, ми писали, що багато хто вже давно знайомий з представниками так званого мережевого маркетингу, які під пристойними приводами продають людям товари або послуги, які їм навряд чи потрібні. В умовах кризи і карантину вони трохи перебудувалися і тепер пропонують ще більше спокусливі речі – частку в бізнесі, ідеї для стартапів, легкий заробіток в інтернеті та багато іншого. "Коментарі" вирішили з'ясувати, як аферисти адаптувалися до сьогоднішніх реалій і яким чином можна вберегти себе від неприємних фінансових втрат.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!