Головна Новини Інфографіка 2020 Нові правила для шкіл: як будуть вчитися в Україні з 1 вересня
commentss НОВИНИ Всі новини

Ексклюзив Нові правила для шкіл: як будуть вчитися в Україні з 1 вересня

В умовах епідемії коронавірусу школярам доведеться вчитися з урахуванням ряду рекомендацій

6 серпня 2020, 16:35 comments2449
Поділіться публікацією:
Нові правила для шкіл: як будуть вчитися в Україні з 1 вересня

Інфографіка: Д. Романюк/Comments.ua

Коронавірусна епідемія значно вплинула на закінчення минулого навчального року в Україні. І ось незабаром школярі мають знову сісти за парти, але тільки доведеться дотримуватися чимало нових правил. Портал "Коментарі" підготував інфографіку з 16 основними рекомендаціями, які озвучило напередодні прийдешнього навчального року Міністерство освіти і науки України.

Крім вже звичних нам правил масочного режиму, використання дезінфікуючих засобів і дотримання соціальної дистанції, діти, вчителі та батьки отримали й інші рекомендації від профільного міністерства. Наприклад, в школах пропонують відкрити більше входів і виходів, а графік навчального року буде залежати від епідеміологічної обстановки в країні.

Як повідомлялося раніше, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що навчальний рік в Україні почнеться вчасно. Але буде враховуватися епідеміологічна ситуація в конкретному регіоні або окремій адміністративно-територіальній одиниці. Ми з'ясували у експертів, з якими проблемами можуть зіткнутися навчальні заклади і як зробити навчальний процес в нових умовах максимально ефективним і безпечним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!