Головна Новини Інфографіка 2020 Послаблення карантину: коли жителі різних країн зможуть зняти захисні маски
commentss НОВИНИ Всі новини

Послаблення карантину: коли жителі різних країн зможуть зняти захисні маски

Багато країн не поспішають знімати основні карантинні обмеження, пов'язані з пандемією коронавірусу. Основною з причин є кількість хворих в кожній із держав

24 червня 2020, 19:29 comments3508
Поділіться публікацією:
Послаблення карантину: коли жителі різних країн зможуть зняти захисні маски

Пандемія коронавірусу внесла безліч коректив у життя більшості країн у світі. Зокрема, багато країн ввели карантин, основною метою якого є стримування поширення захворювання.

Незважаючи на ряд стримуючих заходів, кількість хворих коронавірусом продовжує стрімко збільшуватися, так само, як і кількість жертв хвороби.

У зв'язку з цим багато країн прийняли рішення про продовження карантину. Поки довше всього обмеження будуть діяти у США та Нідерландах – попередньо до кінця літа нинішнього року. При цьому Великобританія та Італія, які знаходяться у ТОП-3 країн з найвищим рівнем захворюваності, прийняли рішення про зняття основних карантинних обмежень протягом поточного місяця.

В Україні карантин продовжили до 31 липня. Але це може бути і не остаточною датою, адже протягом останнього тижня кількість нових випадків зараження коронавірусною інфекцією COVID-19 у нашій країні стрімко зростає. Сьогодні, 24 червня, у МОЗ заявили про новий рекорд. За добу COVID-19 підтвердили відразу у 940 осіб. Такого високого показника захворюваності в країні ще не фіксували. Таким чином, загальна кількість хворих перевищила 39 тисяч. Станом на ранок середи їх 39 014.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!