Головна Новини Інфографіка 2021 Скільки коштує прийняти ванну в різних куточках України
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки коштує прийняти ванну в різних куточках України

Тарифи на гарячу воду в різних регіонах України відрізняються

8 квітня 2021, 07:40 comments2842
Поділіться публікацією:
Скільки коштує прийняти ванну в різних куточках України

Ціни на гарячу воду: скільки коштує прийняти ванну в різних областях. Інфографіка: Д. Романюк / Comments.ua

Інколи кожному хочеться розслабитися після насиченого робочого дня, відпочити та прийняти теплу ванну з морською сіллю чи піною. У скільки обійдеться таке задоволення в різних куточках України? Сайт "Коментарі" вирішив підрахувати.

Будемо враховувати, що об'єм стандартної ванни становить 140 літрів. Тарифи на воду взято з офіційних сайтів Мінрегіону та НКРЕКП. При цьому враховано вартість тільки гарячої води.

Виходить, що в середньому прийняти ванну в Україні не так і дорого — 13 гривень.

Найдорожче за приємну процедуру доведеться заплатити жителям Луцької та Рівенської областей. Там повна ванна гарячої води коштуватиме майже 15 гривень. На кілька копійок дешевше заплатять мешканці Чернігівської та Донецької областей.

Найдешевше поніжитися в ванній можна в Одеській області. Там 140 літрів води коштуватимуть близько 10 гривень 52 копійок. Трохи дорожче  буде коштувати гаряча ванна в Херсонській та Івано-Франківській областях. Відповідно 11 гривень 54 копійки та 11 гривень 57 копійок.

Жителі столиці зможуть порелаксувати за 13 гривень 70 копійок.

Варто враховувати, що під час приймання водних процедур ви будете використовувати холодну чи гарячу воду, щоб відповідно остудити або зробити теплішою вашу ванну, якщо релаксуватимете довго. Тому ціна може змінюватися.

Сайт "Коментарі" рекомендує переглянути підбірку фільмів, які допоможуть ще більше розслабитися після важкого дня та подарувати собі приємні емоції.

Також рекомендуємо прочитати, як за 10 років в Україні змінилися ціни на продукти. Порівняти вартість товарів та переглянути інфографіку можна в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!