Головна Новини Інфографіка 2020 Транш МВФ: на яких умовах Україна може отримати фінансування
commentss НОВИНИ Всі новини

Транш МВФ: на яких умовах Україна може отримати фінансування

Умови МВФ для України є обов'язковими до виконання

5 червня 2020, 18:56 comments2422
Поділіться публікацією:
Транш МВФ: на яких умовах Україна може отримати фінансування

Вже 9 червня Міжнародний валютний фонд ухвалить рішення про те, чи виділяти Україні черговий транш розміром в 5 млрд дол. Натомість напередодні виділення грошей нашій країні, МВФ поставив низку умов, які Україна повинна обов'язково виконати.

"Коментарі" зібрали всі побажання МВФ в одній інфографіці.

Нагадаємо, експерти проаналізували для видання "Коментарі" стан пенсійної системи України. В тому числі, в ракурсі повідомлення, що наш уряд і Міжнародний валютний фонд обговорюють напрями подальшого її реформування.

"Коментарі" також писали, що МВФ прогнозує, що прибутковість банків буде перебувати під тиском протягом наступних п'яти років через низькі процентні ставки. Крім того, у Фонді застерігають від надмірних ризиків, коли економіка почне відновлюватися.

Зазначимо, після підписання президентом Володимиром Зеленським банківського ("антиколомойського") закону стало відомо, що Україна і Міжнародний валютний фонд узгодили текст нової програми stand by в розмірі 5 млрд доларів на 18 місяців. Експерти розповіли виданню "Коментарі", чи дійсно нам так потрібен був транш МВФ – такою ціною (неоднозначні за змістом і способом прийняття земельний і банківський закони).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!