Головна Новини Інфографіка 2020 Всі за покупками: куди українці найчастіше ходять за продуктами
commentss НОВИНИ Всі новини

Всі за покупками: куди українці найчастіше ходять за продуктами

Українці все частіше віддають перевагу покупці продуктів у супермаркеті

10 листопада 2020, 21:11
Поділіться публікацією:
Всі за покупками: куди українці найчастіше ходять за продуктами

Протягом останніх чотирьох років українці стали частіше купувати продукти в магазинах. Так, за станом на вересень 2020 року 57% українців купують продукти в супермаркетах, 46% — на ринках, 41% — в невеликих магазинах поруч з будинком. Про це свідчать дані компанії Research & Branding Group.

Водночас на продуктових базах продукти купують тільки 8% жителів нашої країни, 3% - на розкладках і в кіосках або в будь-яких інших видах торговельних точок.

Також все рідше українці споживають продукти, які виростили у власному господарстві.

При цьому ще у 2016 році в супермаркети за продуктами ходили 43% жителів нашої країни, а в магазини біля будинку — 37%. А ось продукти власного виробництва ще 4 роки тому споживали 18% українців.

Нагадаємо, в Україні у шкільних їдальнях хочуть перестати подавати напівфабрикати, а кількість цукру і солі — обмежити. Планують заборонити давати дітям технологічно оброблені м'ясні та рибні страви (ковбаси, сосиски, заморожені напівфабрикати), а також солодкі газовані, енергетичні та будь-які інші напої із вмістом доданих цукрів. Ще передбачається обмеження добової кількості солі, цукру, борошняних та кондитерських виробів, жирів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!