Головна Новини Інфографіка 2020 Золотовалютні резерви світу: які країни в лідерах
commentss НОВИНИ Всі новини

Золотовалютні резерви світу: які країни в лідерах

В топі опинилися Китай і Японія

10 жовтня 2020, 04:45 comments4826
Поділіться публікацією:
Золотовалютні резерви світу: які країни в лідерах

Інфографіка: Д. Романюк/Comments.ua

Найбільші золотовалютні резерви в світі у Китаю, а найменші — у Сан-Марино. Видання "Коментарі" підготувало інфографіку з даними про золотовалютні резерви країн світу.

Так, топ-7 золотовалютних запасів світу очолив Китай, у якого 3168 млрд доларів. Далі розташувалася Японія зі своїми 1270 млрд доларів. У решти країн з рейтингу менше запасів — до однієї тисячі мільярда. І в п'ятірці наступних знаходяться такі держави, як Швейцарія, Саудівська Аравія, Росія, США і Гонконг.

А ось серед самих небагатих на золотовалютні резерви виявилися такі країни, як Сан-Марино, Естонія, Кіпр, Словенія, Люксембург, Мальта, Чорногорія, Вірменія, Молдова, Македонія. У цій десятці суми золотовалютних запасів досягають від 0,33 до 3,28 млрд доларів.

Раніше повідомлялося, в яких країнах найвищі ціни на електроенергію в Європі. Так, на території Бурштинського енергоострова, Україна, виявилися найвищі ціни на електроенергію серед європейських країн. А ось найдешевша електроенергія в Північному регіоні, нижче всіх ціна була в Норвегії і Швеції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!