"Ревізор" Юлія Панкова: На деяких локаціях у нас навіть пролилася кров

Про конфлікти на зйомках, пристрасті до розслідувань, інтуїцію, вміння бути щасливою і тримати себе у формі розповіла у відвертому інтерв'ю виданню "Коментарі" Юлія Панкова – ведуча програми "Ревізор" на Новому каналі

30-річна Юлія Панкова – борець за життя. За справедливість. Вона була кореспондентом ТСН. Тиждень (1+1), вела програми журналістських розслідувань "Інсайдер" на ICTV. А з 2019-го року Юлія стала ведучою програми "Ревізор" на Новому каналі. До речі, змінила на цій посаді відомого ресторатора Миколу Тищенка (вів 8-й і 9-й сезони), який торік став нардепом Верховної Ради України IX скликання від партії "Слуга народу". Раніше проект вели журналістка, письменниця і модель Ольга Фреймут (з 1-го по 5-й сезони), а також актор, діджей, журналіст і шоумен Вадим Абрамов (з 5 по 7 сезон).

Нова ведуча додала в проект кулінарну родзинку, адже її пристрасть – організація гастрономічних турів, суть яких – знайомство туристів з особливостями національних кулінарних традицій. За словами Юлії, де б вона не була – завжди намагається познайомитися з кухарем, зайти на кухню, дізнатися секрети приготування страв.

Перед зйомками 11-го сезону "Ревізора", який якраз зараз іде по Новому каналу, Юлія Панкова отримала сертифікат координатора з впровадження системи безпечності харчових продуктів в Україні (НАССР). Про це та інше ми й поговорили з ведучою "Ревізора".

"Часто красива обгортка інтер'єру закладу оманлива. Ресторан – це, перш за все, люди, які там працюють"

– Юлія, 20-го липня на Новому каналі стартував 11-й сезон проекту "Ревізор". Чим будете дивувати вцього разу?

– Сезон ми відзняли до початку карантину, тому глядач нас побачить без масок і рукавичок. Дивувати, як завжди, будемо новими локаціями. Наприклад, ми ревізували їдальню школи, в якій навчався Володимир Зеленський, найпершу броварню у Харкові – "Старгород", їдальню міської ради Дніпра. Вважаю, що цей сезон видався найбільш конфліктним. На деяких локаціях у нас навіть пролилася кров. Випуски будуть дуже цікавими. Переконана, що глядачам Нового каналу вони сподобаються.

Як я вже сказала, під час зйомок було дуже багато конфліктів. Коли бачила, що працівники агресивно налаштовані, намагалася знижувати тон голосу, щоб люди заспокоїлися, і захистити свою команду. Найгірші локації – це ринки. Там люди навіть збиралися у натовп і нападали на операторів! Не знаючи, що очікувати від агресивно налаштованих людей, складно зберігати холоднокровність. А бували ситуації з дуже непередбачуваним кінцем. Навіть доводилося викликати поліцію.

– Чи спілкувалися зі своїми попередниками в проекті "Ревізор"? Ділилися вони якимось "фішками", порадами?

– Зі своїми попередниками я не спілкувалася. У нас в команді є люди, які ще в 2012-му році запускали проект "Ревізор". Вони дуже розумні і професійні і, звичайно, дали мені багато корисних порад. Взагалі команда "Ревізора" – це велика і дуже дружна сім'я! Оператори працюють по кілька годин з важкою технікою на плечах. Ловлять хороші кадри. Редактори допомагають мені під час зйомки. Всі ми дбаємо один про одного.