Головна Статті Інтерв'ю 2023 Прем’єра пісні у Польщі та концерти під Гуляйполем і Слов’янськом: Андрій KISHE про життя на тлі війни
commentss Інтерв'ю Всі новини

Прем’єра пісні у Польщі та концерти під Гуляйполем і Слов’янськом: Андрій KISHE про життя на тлі війни

Андрій брав участь у концертах для військових під Слов’янськом, Краматорськом, Лиманом та Гуляйполем

16 січня 2023, 14:24 comments1187
Поділіться публікацією:








Прем’єра пісні у Польщі та концерти під Гуляйполем і Слов’янськом: Андрій KISHE про життя на тлі війни

фото тематичне, з відкритих джерел

Повномасштабне вторгнення Росії розділило життя кожного українця на "до" та "після": хтось почав активно волонтерити, деякі пішли на фронт захищати незалежність України, а хтось безупинно продовжує оплакувати близьких людей, яких убила ворожа ракета. Так чи інакше, життя зміниться, вірніше, воно вже змінилося. Сьогодні бореться кожен на своєму фронті: одні вже 11-й місяць боронять рідну землю на передовій, другі — невтомно моляться і просять вищі сили якнайшвидше зупинити путінський терор, треті – збирають гроші для армії, влаштовують благодійні аукціони та концерти, не даючи забути світу про наслідки вторгнення російської орди. Серед тих, хто часами ризикує власним життям, заробляючи гроші на потреби армії, відомий український співак, продюсер та шоумен KISHE (ред. – Андрій Свирський). Чоловік від початку повномасштабної війни активно гастролює по країні з благодійними концертами, співає для військових у прифронтових містах, залучає до збору коштів дружину та дітей і створює нові україномовні хіти. Про все це співак погодився розповісти в ексклюзивному інтерв’ю виданню "Коментарі".   

"Було передчуття. Валізи були наготові"

Російське вторгнення, каже Андрій, як і кожного українця, застало його родину зненацька. Добре, додає він, що буквально за два дні до війни він з сім’єю повернувся з Буковелі, і більшість валіз була ще не розібрана. Співак одразу відвіз дружину й дітей в Мукачево, а сам згодом повернувся до столиці.

"Якщо чесно, то мав передчуття, що це станеться. Близько четвертої ранку мені подзвонив товариш, сказав, що "почалося". Ми одразу прокинулися, почали моніторити всі новини, звідусіль тільки й говорили про вторгнення РФ", — розповідає виконавець про ранок 24 лютого.

"Лиман, Краматорськ, Слов’янськ, Гуляйполе"

"Якийсь період часу я провів з родиною на Закарпатті. Вже там почав давати благодійні концерти, до речі, разом зі своєю 9-річною донькою Алісою, яка стала співавтором пісні "Україна – світ любові". Це дуже крута композиція, ми виконували її під час кожного виступу", — каже співак.


За словами Андрія, до Києва він повернувся в травні. Тоді його графік став ще більш щільнішим, вільного часу, каже він, практично не було. Виконавець активно почав давати благодійні концерти, часами навіть їздив у прифронтові міста, щоб заспівати разом з колегами для військових. Так, співак встиг побувати під Слов’янськом, Краматорськом, Лиманом та Гуляйполем – всі ці міста межують безпосередньо з лінією бойових дій, перебування в них апріорі є небезпечним.

"4 серпня ми з командою розпочали всеукраїнський тур, почали їздити по різним містам з акустичними концертами. Станом на сьогодні відпрацювали вже 17, ще 7 попереду. Наші виступи отримали непоганий відгук від глядачів, нам вдалося назбирати 346 тисяч гривен – це 50% від зароблених під час першої частини туру грошей. Вони, до речі, були витрачені на різні цілі, ми купували на них ліки, автомобілі та генератори. Коротше кажучи, перед тим, як щось придбати, ми, звісно ж, питали безпосередньо у військових про їх потреби, щоб наша допомога принесла їм максимально користі", — додає співак.

"Двоюрідна сестра в Росії. Посварились. Не спілкуюсь"

На питання про знайомих, з якими співак припинив спілкування через політичні розбіжності, Андрій відповів, що має в Росії двоюрідну сестру. Каже, що це той випадок, коли говорити з людиною немає про що. Зізнається, що з родичкою посварився та не спілкується.

"Для мене війна почалася в 2014 році. Якщо говорити про знайомих і колег з Росії, то з ними обірвав зв'язок ще тоді. Декілька друзів залишилося, вони з тих, які добре розуміли що відбувається з самого початку, тому одразу після повномасштабного вторгнення в Україну, вони виїхали з Росії. Що стосується чоловіків-українців, які виїхали за кордон під час війни, то я не беруся когось судити, адже ми не знаємо, хто і з яких причин це зробив. Головне, щоб ми могли відповісти за себе і свої вчинки", — підкреслює продюсер.

"Дружина готує красиві цукерки, а донька гарно малює": вплив війни на сімейні відносини

Повномасштабний напад путінської орди, за словами зірки, звісно ж, вплинув і на сімейні стосунки. Андрій каже, що реалії сьогодення лише зблизили його з дружиною, ще сильніше їх об’єднало.  

"Ми почали більше цінувати один одного. Оксана підтримує мене, а я її. Разом допомагаємо армії, кожен по-своєму. Дружина, наприклад, кондитер, готує дуже красиві і смачні цукерки, їх продаємо під час благодійних концертів. Донька круто малює у стилі аніме. Якось її два малюнки наніс на 21 футболку. Їх ми теж продали, одну з них, до слова, купили за 16 тисяч гривен. Ось так, по-трохи, кожен член нашої родини робить якийсь свій, власний вклад в допомогу армії", — розповідає Андрій.

"Презентація пісні "Ми злетіли" на українських та польських телеканалах"

На завершення розмови видання "Коментарі" традиційно запитало у зірки, якими є його короткострокові плани (кліпи, концерти, пісні, поїздки тощо). Андрій, в свою чергу, розповів, що незабаром, 27 січня відбудеться прем’єра кліпу на пісню "Ми злетіли".

"Презентація відео-роботи відбудеться на провідних музичних платформах України (ред. – М1, М2 і т.д.), різних інтернет-ресурсах та навіть на польському телебаченні. Серед усього іншого, було б непогано випустити англомовний альбом. В перспективі хотілося б давати концерти в Польщі, Німеччині, Чехії та інших країнах Європи, Сполучених Штатах і т.д. Зараз ми мусимо створювати власний крутий продукт, популяризувати Україну за кордоном, її традиції та культуру", — підкреслює співак.

До слів головного героя даного матеріалу важко щось додати. Андрій та його родина – це черговий приклад незламності, непереможності та любові до Батьківщини. Допоки кожен українець продовжуватиме боронити державу так, як може, у межах своєї лінії фронту та можливостей, Україна беззаперечно переможе, вона відродиться та розквітне наново.

Нагадаємо, раніше в ексклюзивному інтерв’ю виданню "Коментарі" відомий телеведучий Григорій Решетник розповів про важливість ЗМІ в боротьбі з російською пропагандою та прокоментував неоціненну допомогу Польщі в такий скрутний для України час. 

Спілкувався Віталій РОЗКАРЯКА,

"Коментарі"




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!