Головна Новини HI-tech Huawei надав обладнання для цифровізації Львівської бібліотеки
commentss НОВИНИ Всі новини

Huawei надав обладнання для цифровізації Львівської бібліотеки

Олег Синютка висловив сподівання на подальшу плідну співпрацю з Huawei

27 травня 2019, 15:00
Поділіться публікацією:
Huawei надав обладнання для цифровізації Львівської бібліотеки

Компанія Huawei Ukraine передала Львівській національній бібліотеці імені Ст. Стефаника сучасний сервер для заміни застарілого обладнання, що експлуатується вже майже 15 років. Подія відбулася під час IT-конференції 24 травня у Львові. Тепер один з найбільших в Україні інформаційно-аналітичних центрів може зберігати цифрові копії унікальних пам'яток книжкової культури. Техніка забезпечить швидкий та надійний доступ до бібліотечних фондів, йдеться в заяві компанії.

Сторони досягли домовленості про співпрацю на початку року. Аудит IT -інфраструктури та підготовку технічного рішення забезпечив срібний партнер Huawei Enterprise, компанія "Техніка для бізнесу". Експерти прийшли до висновку, що бібліотеки потребам відповідає сервер FusionServer Pro 2288H V5. Він ідеально підходить для сценаріїв підтримки роботи баз даних і хмарних обчислень. Крім того, обладнання забезпечує збалансовану конфігурацію з великою ємністю зберігання. Також передано джерело безперебійного живлення серії UPS2000G. Завдяки режиму подвійного перетворення таке обладнання гарантує безперервне високоякісне електропостачання.

На урочистому заході Олег Синютка висловив сподівання на подальшу плідну співпрацю з Huawei, спрямоване на цифрову трансформацію бізнесу у Львівській області: "Використання цифрових технологій у всіх сферах життя є однією з вимог сучасності. В Україні модернізація галузей науки й освіти є першочерговим завданням, адже застарілі методи роботи не дають нашій країні йти вперед. Ми дуже раді, що Huawei сприяє осучаснення діяльності спільноти".

Директор бібліотеки Василь Ферштей подякував за подарунок: "Ми дуже пишаємося фондом нашої бібліотеки, який є безцінним надбанням як для України, так і для всього світу. Оцифровка фонду дозволить зберегти примірники рідкісних книг, фотоматеріали та документи для майбутніх поколінь, а також підвищити ефективність наукової та дослідницької діяльності".

Керівник департаменту комунікацій Huawei Ukraine Гуань Шилун прокоментував цю подію: "Проект у Львові, що дає можливість в недалекому майбутньому мати доступ до документів провідної бібліотеки країни з будь-якої точки за допомогою цифрової інфраструктури, активно розвивається. Житель обласного центру або віддаленого села отримують рівні можливості для навчання. Ми пишаємося, що є учасниками таких цифрових перетворень. Понад 200 найбільших компаній світу вибрали Huawei для впровадження цифровізації. Приємно, що все більше партнерів в Україні також віддають перевагу нашому обладнання та рішень".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!