Головна Новини HI-tech Huawei відновила членство в Асоціації SD
commentss НОВИНИ Всі новини

Huawei відновила членство в Асоціації SD

Huawei знову бере участь в органі по стандартизації, - джерело

29 травня 2019, 11:35
Поділіться публікацією:
Huawei відновила членство в Асоціації SD

Багато компаній відмовилися співпрацювати з Huawei в світлі санкцій США, але державне замовлення також вплинув на членство компанії в органах стандартизації.

Асоціація SD переглянула своє рішення і відновила з лістингу своїх членів китайського виробника. Поки цю новину підтвердив тільки представник Huawei, однак він відмовився надати більш детальну інформацію. Журналісти попросили представників Асоціації підтвердити або спростувати дане заяви, направивши їм офіційний запит.

Технологи припускають, що участь Huawei в організаціях по стандартизації говорить про наміри компанії використовувати принаймні один вбудований технологічний стандарт у своїх майбутніх пристроях. У компанії є рішення для карт пам'яті Nano, яке використовується в аналогах P30 Pro. Це власний формат, який на даний момент не доступний і не використовується іншими брендами.

Як повідомляли "Коментарі", Huawei стала одним з центральних гравців в торговельній війні США і Китаю. Американський уряд додало Huawei в чорний список компаній, що призвело до обмеження доступу Huawei до апаратних і програмних рішень, пропонованих виробниками США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!