Головна Новини Дозвілля секс Топ-7 найкращих натуральних засобів для підвищення жіночого лібідо
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-7 найкращих натуральних засобів для підвищення жіночого лібідо

Келих червоного кольору один з найефективніших засобів для посилення статевого потягу

6 лютого 2017, 18:14 comments1050
Поділіться публікацією:
Топ-7 найкращих натуральних засобів для підвищення жіночого лібідо

Багато жінок відчувають часткове, а іноді і повне зниження лібідо. Виною цьому можуть бути фізичні проблеми, проблеми зі щитовидною залозою, хронічний стрес, депресія.

Також негативно впливати на сексуальний потяг можуть деякі ліки, в тому числі протизаплідні таблетки, деякі антидепресанти і препарати, що впливають на кров'яний тиск. Ці проблеми можуть впливати і взаємно підсилювати один одного.

Але існую продукти, які здатні підвищувати настрій, покращувати гормональний баланс і збільшувати приплив крові до статевих органів без запаморочливих побічних ефектів, властивих багатьом лікам.

Фахівці назвали 7 кращих натуральних засобів для підвищення лібідо у жінок.

Чорний шоколад

На першому місці в рейтингу найкорисніших засобів для посилення сексуальної активності у жінок знаходиться улюблений багатьма ласунами продукт. Темний шоколад містить флавоноїди, які допомагають зменшити стрес і розслабити кровоносні судини, покращуючи приплив крові до всіх областей тіла. Ті ж флавоноїди можуть допомогти поступово зменшити жирові відкладення, через які багато жінок комплексують в ліжку. Крім шоколаду флавоноїди в великих кількостях містяться в яблуках, сливах, полуниці і чорниці. Щоб від флавоноїдів була користь, їсти фрукти потрібно кожен день, хоча б по 80 гр.

Зелений чай

Гарячий секс починається після гарячої чашки зеленого чаю. Зелений чай багатий сполуками під назвою "катехіни", які прискорюють здатність печінки перетворювати жири в енергію. Але це ще не все. Катехіни стимулюють сексуальне бажання, сприяючи притоку крові до області паху. Справа в тому, що катехіни вбивають вільні радикали, які ушкоджують кровоносні судини. Також катехіни сприяють вивільненню оксиду азоту, який необхідний для розширення кровоносних судин. Пийте до чотирьох маленьких чашок зеленого чаю в день, щоб відчути повний ефект.

Червоне вино

Якщо ви шукаєте спосіб одночасно підвищити лібідо і знизити психологічне напруження перед побаченням, налийте собі келих червоного кольору. Це одне з найбільш ефективних засобів для посилення статевого потягу. Жінки, які випили 1-2 келихи червоного вина мають підвищене сексуальне бажання в порівнянні з дамами, які не вживають алкоголю. Тільки не забудьте зупинитися після другого келиха, інакше побачення може закінчитися не розпочавшись. Добре червоне вино багато антиоксидантами, які стимулюють вироблення окису азоту в крові. А це хімічна сполука розслабляє стінки артерій, сприяючи припливу крові до статевих органів.

м'ясо

Однією з основних причин, по якій пари припиняють займатися сексом, є відчуття втоми. А однією з причин втоми, слабкості і дратівливості у жінок є дефіцит заліза. Виправлення ситуації вимагає підходу, що складається з двох частин. Якщо ви думаєте, що у вашій дієті не вистачає заліза, здайте аналіз крові на гемоглобін. Якщо підозра підтвердилося, налягайте на їжу, де багато заліза — це червоне м'ясо і печінку. Вживання пробіотичних добавок, жирної риби і засобів з L-глютамін допоможуть поліпшити здоров'я кишечника і дозволять вашому організму ефективніше засвоювати залізо.

жирна риба

Не секрет, що жирні холодноводні риби, такі як дикий лосось, сардина і тунець, переповнені омега-3 жирними кислотами. Однак ви могли не знати, що ці кислоти корисні не тільки для серця, але і підвищують рівень допаміну в головному мозку. А сплеск допаміну покращує кровообіг і підсилює збудження. Крім того, допамін змусить вас відчувати себе більш спокійно і впевнено, що зробить секс більш приємним.

шпинат

Шпинат багатий на магній, мінералом, який зменшує запалення в кровоносних судинах і покращує кровотік. Це призводить до інтенсивного припливу крові до кінцівок і статевих органів, що підвищує збудження. А ще магній позитивно впливає на роботу серця, знижує ймовірність тромбоутворення і допомагає справлятися з болями суглобовими і м'язовими. Якщо ви терпіти не можете шпинат, можна замінити його зеленої капустою.

Кедрові горіхи

Одне з найкращих природних засобів для поліпшення жіночого лібідо. У цьому продукті виключно високий вміст цинку, а жінки з більш високим рівнем цинку в організмі мають більш високу лібідо в порівнянні з жінками з нестачею цинку в організмі. Цинк також міститься в устрицях, що мають славу афродізіака.

Фото: 10minutos.com.mx



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!