Головна Новини Дозвілля Догляд за шкірою обличчя влітку: головні правила
commentss НОВИНИ Всі новини

Догляд за шкірою обличчя влітку: головні правила

Літня спека пагубно впливає на шкіру

24 червня 2019, 12:55
Поділіться публікацією:
Догляд за шкірою обличчя влітку: головні правила

Основними негативними факторами для шкіри в літній період є висока температура повітря, нерідко ще й висока вологість, і інтенсивне ультрафіолетове випромінювання. Для того, щоб мінімізувати цю шкоду, потрібно скористатися невеликими хитрощами.

Зволоження

Головна проблема влітку — це спека, яка зневоднює тіло і робить шкіру сухою. Така шкіра схильна до пошкоджень і тьмяності, і її потрібно регулярно змащувати кремами і сироватками, щоб компенсувати втрату вологи.

Пийте більше води

Придивіться до свого організму, якщо влітку постійно пересихають губи — це вірна ознака того, що рідини в организне не вистачає. Норма становить 1,5-2 л рідина з їжі та фруктів. Це допоможе підтримувати гідро-ліпідний баланс шкіри.

Антиоксиданти

Для здоров'я шкіри дуже важливі антиоксиданти, особливо в жаркий сезон, коли шкіра піддається передчасному старінню через сонячний ультрафіолет.

Зверніть увагу на алое

Алое вера приходить на допомогу для багатьох проблем зі шкірою. Протягом літа, особливо, адже воно перетворюється в заспокійливий бальзам, охолоджуючи шкіру після тривалого дня на сонці. Алое вера також є протизапальним та зволожуючим засобом.

Уникайте агресивних хімічних засобів

Влітку потрібно уникати відбілюючих засобів і стійкого макіяжу, за необхідності наносити макіяж, його потрібно відразу змивати після повернення додому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!