Головна Новини Дозвілля 7 найбільш очікуваних виступів Atlas Weekend-2019
commentss НОВИНИ Всі новини

7 найбільш очікуваних виступів Atlas Weekend-2019

Atlas Weekend - 2019 у столиці триватиме шість днів

24 червня 2019, 13:25
Поділіться публікацією:
7 найбільш очікуваних виступів Atlas Weekend-2019

Київ готується до одного з наймасштабніших музичних подій Європи – Atlas Weekend Festival 2019. П'ятий щорічний  Atlas Weekend пройде з 9 по 14 липня уже традиційно на ВДНГ.

Atlas Weekend — 2019 у столиці триватиме шість днів, протягом яких перед гостями виступлять сотні виконавців різних жанрів.

Black Eyed Peas

Одним з найприємніших сюрпризів музичного літа для багатьох меломанів стане приїзд в Україну відомих американських хіп-хоперів Black Eyed Peas. Вони — 16-разові номінанти премії "Греммі" та одні з найбільш комерційно успішних виконавців усіх часів.

Liam Gallagher

Це один з найскандальніших музикантів сучасності. Ліам Галлахер — прославлений голос групи Oasis, в якій він виступав разом з братом Ноелом. Тепер артист виступає на сцені сам і підкорює світ своїм неповторним вокалом і величезним талантом.

Сплін

Захват з приводу приїзду на Atlas Weekend старих-добрих російських рокерів на інтернет-просторах змішався з гулом з приводу самого факту запрошення артистів з РФ. Організатори відповіли, що закон не порушують, зате наповнюють фестиваль представниками різних країн.

Netta

Торік Нетта Барзілай стала переможницею "Євробачення" з піснею Toy, привізши конкурс в 2019 році в Ізраїль. Україна туди, правда, їхати відмовилася, але Netta без ізраїльських мотивів українську аудиторію не залишить, ставши хедлайнером Atlas Weekend.

The Chainsmokers

Піти у відрив на "Атласі" можна буде разом з американським дуетом The Chainsmokers, який виступає в жанрі електронної танцювальної музики. У його складі — одні з найбільш високооплачуваних діджеїв світу — Ендрю Таггарт і Алекс Пол.

Tom Odell

Цей 28-річний британський спокусник вміє змусити чекати —  Оделл повинен був співати ще на торішньому Atlas Weekend, але буквально за день до свого виступу записав сумне відео фанатам, в якому заявив, що не приїде в Київ "з причин, пов'язаних з особливостями професійної кар'єри". Зате пообіцяв, що його виступ на фестивалі не відміняється, а переноситься на рік.

The Hardkiss

Безумовно, на "Атласі" виступлять українські виконавці, зокрема рок-гурт The Hardkiss, який представить фестивальну презентацію альбому "Залізна ластівка". А в ньому — не тільки пісні, але й вірші фронтвумен колективу — Юлії Саніної.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!