Головна Новини Дозвілля 6 неприємних наслідків сну в макіяжі
commentss НОВИНИ Всі новини

6 неприємних наслідків сну в макіяжі

Варто пару разів полінуватися змити макіяж і, привіт, дерматолог

25 червня 2019, 09:50
Поділіться публікацією:
6 неприємних наслідків сну в макіяжі

Після довгого робочого дня або тривалої ночі з друзями або другою половинкою, змивання макіяжу просто не завжди здається пріоритетним. І якщо вже бути чесною з самою собою, таке буває часто. Але от 6 причин, по яким нам усім не слід лягати спати з макіяжем.

Макіяж забиває пори

Якщо ви збираєтеся спати з макіяжем, згадайте, що ваші пори не отримають можливості дихати! Очищення вашого обличчя має бути важливою складовою підготовки до сну, тому що забиті пори призводять до запалень і прищів!

Шкіра зранку буде сухою

Все та ж причина в забитих порах. "Регулярна чистка та пілінг є невід'ємною частиною оновлення шкіри. Якщо ви регулярно не знімаєте омертвілий верхній шар, ваша шкіра втрачає свою пружність", — каже голлівудський дерматолог Енні Чіу.

Подразнення очей

Сон з тушшю і підводкою для очей може призвести до потрапляння хімічних речовин у ваші очі і викликати роздратування. Заведіть корисну звичку тримати вологі серветки для зняття макіяжу на тумбочці поруч із ліжком. Навіть якщо ви дуже втомилися, щоб повністю помити обличчя, принаймні, зможете його почистити, лежачи в ліжку.

Можна занести інфекцію

Шар косметики на вашій шкірі є прекрасним живильним середовищем для різних бактерій. Вночі, коли ви крутитеся по подушці, ви механічно ушкоджуєте поверхневий шар шкіри і можете занести собі інфекцію в свіжу потертість.

Передчасне старіння

Навіть якщо ви вважаєте, що  далекі від старіння, сон з макіяжем може наблизити вас до цього швидше. Протягом дня ваше обличчя накопичує багато стресу. І коли ви спите з макіяжем, ви не даєте шкірі можливість відновитися від цього стресу. У свою чергу, тонкі лінії і зморшки почнуть розвиватися на вашому обличчі.

Додаткова робота вранці

Якщо ви не миєте обличчя або не проводите якісь нічні процедури з догляду за обличчям, вранці вам доведеться вмиватися ретельніше і довше. Плюс до всього шкіру треба встигнути зволожити перед тим, як знову нанести макіяж. Не кажучи вже про те, що це означає, що у вас залишиться менше часу, щоб зайнятися волоссям або підбором одягу.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, як правильно доглядати за шкірою обличчя влітку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!