Головна Новини Дозвілля Худнемо влітку: продукти, які в цьому допоможуть
commentss НОВИНИ Всі новини

Худнемо влітку: продукти, які в цьому допоможуть

Схуднути влітку набагато простіше, ніж взимку

25 червня 2019, 13:25
Поділіться публікацією:
Худнемо влітку: продукти, які в цьому допоможуть

Влітку питання схуднення стоїть особливо гостро — ще б пак, пляжний сезон у самому розпалі! Ми розповімо про те, які продукти допоможуть прискорити обмін речовин і швидко привести себе в форму.

Огірки

Вони відрізняються дуже малою кількістю калорій і містять багато клітковини і води. Дослідження, проведені в Університеті Пенсільванії, показали, що салати, в які входить велика кількість огірків і зелені, допомагають зменшити загальне споживання калорій на 12%.

М'ята

Ці ароматні листя надають напоям освіжаючий смак, а тому ідеально підійдуть для вживання в жарку погоду. Крім того, одна столова ложка свіжої подрібненої м'яти (0,5 кілокалорій) допоможе відчути насичення, навіть якщо на обід ви з'їли менше звичайного — а все тому, що м'ята стимулює рецептори, які відповідають за відчуття ситості.

Малина

У 100 грамах малини всього 53 калорії, і це ще не все. В малині величезна кількість клітковини, вітаміну C, калію і антиоксидантів. Ця ягода очищає кишечник, покращує мікробіом кишечника, а завдяки вітаміну C і калію допомагає утримувати вагу.

Полуниця

Ще один рекордсмен за вмістом вітаміну C. Відомо, що нестача цього вітаміну гальмує зниження ваги. Крім іншого – відмінний смак і 33 калорії на 100 грамів продукту. Крім того, полуниця, так як і малина  – хороший супутник вівсяної каші, ідеального білкового сніданку для схуднення.

Кабачки (цукіні)

Як і огірки, ці овочі багаті клітковиною і водою. Дослідники з Університету Сіднея в Австралії стверджують, що кабачки настільки ж ефективні в подоланні голоду, як і склянку жирного йогурту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!