Головна Новини Дозвілля Вибираємо сонцезахисні окуляри: слушні поради
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибираємо сонцезахисні окуляри: слушні поради

До їх придбання слід поставитися відповідально

26 червня 2019, 15:40
Поділіться публікацією:
Вибираємо сонцезахисні окуляри: слушні поради

Влітку без захисту очей від сонця не обійтися, тому потрібно придбати сонцезахисні окуляри. Однак перед покупкою ознайомтесь з важливими критеріями вибору. На що слід звернути увагу?

Форма розмір

Вибираючи модель, не ведіться на віяння моди, в першу чергу переконайтеся в тому, щоб зіниця ока "дивиться" строго по центру скла окулярів. Це досить важливий фактор при виборі сонцезахисних окулярів, адже розбіжність центрів може призвести до порушення координації рухів і погіршити зір.

Колір скла

Ніколи не купуйте окуляри зі склом жовтого, оранжевого або рожевого кольору для постійного користування — вони сильно збуджують сітківку очей і шкідливі для центральної нервової системи. Більш фізіологічними для людського ока вважаються сірий, сіро-зелений і коричневий кольори.

Матеріал

А ось те, з якого матеріалу будуть зроблені ваші окуляри, вірніше, їх лінзи — це вже особистий вибір кожного. Скло або пластик, якщо вони дійсно якісні, особливого впливу на здоров'я очей не дають. Просто виглядають скляні солідніше, але їх легше розбити, а пластикові більш спортивні і легкі, але от подряпати їх може навіть випадково потрапивша піщинка.

Так вибирайте з розумом, а носіть без фанатизму, тільки так сонцезахисні окуляри не завдадуть шкоди вашому зору і вбережуть від дискомфорту на яскравому сонці.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, який манікюр обрати на літо, щоб бути в тренді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!