Головна Новини Дозвілля У Dream Town відкривається «Пузата Хата»
commentss НОВИНИ Всі новини

У Dream Town відкривається «Пузата Хата»

Вже з 10-го липня у ТРЦ "Дрім таун" відкривається одна з найпопулярніших мереж ресторанів української кухні "Пузата хата"

1 липня 2019, 17:58
Поділіться публікацією:
У Dream Town відкривається «Пузата Хата»

На Оболоні побільшає місць для смачного та демократичного обіду, сніданку та вечері — у Dream Town відкривається "Пузата Хата". Запуск заплановано на 10 липня, тож ще можна встигнути зголодніти.

 

"Пузата Хата" — одна з найпопулярніших мереж ресторанів української кухні. Перший заклад мережі відкрив свої двері ще 2003 року, а зараз вона налічує 36 ресторанів у Києві, Харкові, Дніпрі, Запоріжжі, Львові, Одесі та Луцьку. В асортименті представлено близько 300 страв, а щомісяця "Пузату Хату" по всій Україні відвідує 1,5 млн людей.


Новий запуск — частина глобальних змін, які почалися у торгівельному центрі навесні 2019 року. Крім глобального ребрендингу, еволюція чекає і на фуд-зону. Так, у червні в ТРЦ вже запрацював ресторан популярної fast-healthy мережі Salateira, що спеціалізується на здоровому харчуванні. А до кінця літа на третьому поверсі відкриється ще чотири заклади. Таким чином замість архаїчних фастфуд-форматів у торгівельному центрі з’явиться більше повноцінних ресторанів. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!