Головна Новини Дозвілля Сонячне затемнення 2 липня: що необхідно знати
commentss НОВИНИ Всі новини

Сонячне затемнення 2 липня: що необхідно знати

Завтра у світі очікується важлива астрономічна подія

1 липня 2019, 16:15
Поділіться публікацією:
Сонячне затемнення 2 липня: що необхідно знати

У вівторок, 2 липня відбудеться сонячне затемнення, очікувати його слід в 22 години 22 хвилин. Про це повідомляє "24tv.ua".

У день сонячного затемнення потрібно вийти на вулицю і думати тільки про хороше, наповнюючи своє тіло позитивними думками і планувати для себе краще майбутнє. Затемнення вплине на такі фактори, як сім'я, любов, робота і сім'я.

Перш за все затемнення впливає на психіку людини і емоції. Вона стає тривожною, неспокійною, можливі прояви стресу або агресії. Втім, вплив сонячного затемнення на долю людини характеризується по-іншому. В астрології Сонце відповідає за індивідуальність людини, характер, також проявляється потенціал лідера. У цей період необхідно здійснювати свої плани, мрії і бажання.

Як вплине на людей сонячне затемнення? Сонячне затемнення в знаку Рака робить людей добрішими, викликає бажання допомагати іншим, стримувати свої емоції і ставати краще. Сім днів після сонячного затемнення не слід піддаватися нападам агресії.

Побачити сонячне затемнення можна лише на території Тихого океану, в таких країнах, як Аргентина або Чилі. Жителям України спостерігати затемнення не вдасться, однак вплив на людину воно все-таки зробить.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в липні буде всього три несприятливих періоду магнітних бур.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!