Головна Новини Дозвілля Порядок в гардеробі: 5 способів організації простору
commentss НОВИНИ Всі новини

Порядок в гардеробі: 5 способів організації простору

Система зберігання речей — це спосіб організації простору

2 липня 2019, 12:10
Поділіться публікацією:
Порядок в гардеробі: 5 способів організації простору

Майже кожен з нас хоч раз замислювався над тим, як правильно організувати зберігання речей у шафі, щоб не вивалювати весь свій гардероб на підлогу в пошуках улюбленої кофтинки. А для того, щоб швидко і компактно складати одяг, вам потрібно навчитися маленьким хитрощам.

Позбавтесь від зайвих речей

Це правило №1! Не варто зберігати в гардеробі речі, які ви давно вже не одягаєте і не збираєтеся більше носити. Можливо, вони не підходять вам за розміром, або за фасоном. Головне, не варто починати їх "жаліти" і давати їм другий шанс. Вигоди буде більше, якщо ви продасте одяг на сайтах перепродажу непотрібних речей або просто віддасте нужденним.

Не економте на вішалках

Інше не менш важливе правило — це вільний простір для ваших речей. Дотримуйтесь принципу "одна річ — одна вішалка". Відкриваючи шафу, ви повинні бачити весь свій гардероб і абсолютно кожну річ, щоб ви мали можливість складати в голові певний образ на сьогодні.

Підходьте до організації простору з розумом

Невеликий лайфхак — якщо у вас маленька шафа, але багато речей, то купіть однакові тонкі вішалки в одній колірній гамі. Наприклад, в білому кольорі або просто зі світлого дерева. З допомогою такого способу можна звільнити не тільки простір для гардеробу, але і створити певну гармонію в шафі.

Не бійтеся використовувати дверцята

Можна використовувати не тільки полиці і перегородки шафи, але і самі двері! Озбройтесь органайзерами, спеціалізованими для них. Це може бути  висячий футляр з парними відсіками для взуття або прикрас.

Розподіляйте одяг за типом та сезонами

Останнє правило, але не по значущості — це організація одягу у шафі за типом, сезонами і матеріалом. Все просто: сорочки вішайте поруч з сорочками, штани зі штанами, а сукні із сукнями. А речі не нинішнього сезону варто зовсім прибрати в окреме місце.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, як швидко і якісно прибрати в квартирі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!