Головна Новини Дозвілля 7 порад, як створити собі гарний настрій
commentss НОВИНИ Всі новини

7 порад, як створити собі гарний настрій

Гарного настрою повинно бути багато!

10 липня 2019, 16:05
Поділіться публікацією:
7 порад, як створити собі гарний настрій

Якщо почали відчувати, що з вами щось не так і сумні думки наповнюють все більшою силою, намагайтеся не залишатися в цьому стані надовго – може затягнути. Шукайте способи, які допоможуть впоратися з цим станом.

- Щоб у вас завжди був гарний настрій, навчіться контролювати себе. Не ображайтеся на дрібниці, постарайтеся не сваритися з близькими вам людьми, прощайте їх. Прощаючи, ви позбавляєтеся від гніву і мстивих почуттів, які руйнують в першу чергу вас самих.

- Спробуйте дивитися на світ з гумором. Навіть якщо вас образили або ви потрапили в непросту ситуацію, все одно посміхніться і скажіть собі: "І це теж пройде!"

- Не сидіть вдома, ображаючись на весь світ! Можете не сумніватися: на вулиці, в компанії друзів і знайомих настрій поганим не буває. Доведено!

- Внесіть у своє життя елементи новизни. Психологи рекомендують час від часу змінювати усталені звички – наприклад, завести нове хобі або змінити стиль одягу. Підберіть новий гардероб. Ніщо не діє так позитивно на настрій, як увага оточуючих.

- Навчіться розслаблятися. Коли виконуєте якусь нудну роботу, думайте про щось приємне. Наприклад, про майбутню зустріч з друзями або коханою людиною. А ще згадайте про таке диво, як аромалампа. Ефірні олії позитивно впливають на настрій і душевний стан: мандарин, апельсин, лимон, грейпфрут, бергамот.

- Займіться плаванням. Вода допомагає тілу відпочити і розслабитися, підвищуючи тонус і настрій. Крім того, можливість нещасного випадку або травми при плаванні мінімальна, на відміну від багатьох інших видів спорту.

- Ставтеся до життя простіше. У житті завжди є місце подвигу, однак він потрібен далеко не завжди. Намагайтеся зосередитися на тому, що ви робите в дану хвилину. Часто саме це сприяє успіху. Радійте навіть дрібним успіхам і маленьким досягненням.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, яких здорових правил на літо варто дотримуватися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: 7 правил, как создать себе хорошее настроение
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!