Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Зірка «Ігри престолів» Гвендолін Крісті в трейлері хоррора «Маленька червона сукня»
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка «Ігри престолів» Гвендолін Крісті в трейлері хоррора «Маленька червона сукня»

Одну з головних ролей у фільмі "Маленька червона сукня" зіграла Гвендолін Крісті, яка грала Брієнну Тарт в серіалі "Гра престолів"

18 липня 2019, 12:39 comments5102
Поділіться публікацією:








Зірка «Ігри престолів» Гвендолін Крісті в трейлері хоррора «Маленька червона сукня»

У мережі з'явився офіційний український трейлер і постер містичного хоррора "Маленька червона сукня", який вийде в широкий прокат вже 22 серпня, а 18 липня о 21:30 у Зеленому театрі в рамках ОМКФ відбудеться грандіозна Гала-прем'єра фільму .

Головну роль зіграла Гвендолін Крісті – відома за ролями Бриенны Тарт в серіалі "Гра престолів" і капітана Фазми у сазі "Зоряні війни".


В одній з вітрин міста завжди стоїть вишукана маленька червона сукня. Вона ідеальна – за кольором, кроєм і якістю. Будь-хто, надівши її на себе, вже не в силах встояти перед чарами цієї речі. Вона робить свою володарку бажаною і привабливою. У цієї речі є своя ціна, яку доведеться заплатити кожному. Як тільки ціну сплачено, плаття повертається на манекен, щоб дочекатися нового покупця. Історія неодмінно повториться знову і знову. Клятий одяг буде прикрашати вітрину, залучаючи все нових і нових жертв.

Захоплюючий містичний хоррор "Маленька червона сукня" вже з 22 серпня у всіх кінотеатрах України!



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!