Головна Новини Дозвілля подорожі ТОП-10 незамінних речей для вдалого пікніка
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП-10 незамінних речей для вдалого пікніка

Відпочинок на природі – це чудова можливість відволіктися від трудових буднів

18 липня 2019, 15:25 comments5678
Поділіться публікацією:
ТОП-10 незамінних речей для вдалого пікніка

Щоб пікнік вийшов ідеальним, потрібно скласти список необхідних речей. Що слід обов'язково взяти з собою?

- Якщо ви плануєте відпочивати за містом цілий день, варто подбати про свій комфорт. Візьміть з собою гамак, який допоможе урізноманітнити відпочинок на природі. Для рибалок підійде складаний стільчик, а велика парасолька захистить від сонця любителів пляжного відпочинку, адже, як ми знаємо, з 12 до 16 краще сховатися в тінь.

- Далі – продукти. Питання з їх охолодженням у спекотний день вирішить якісна і компактна термосумка, яку зручно брати з собою в такого роду поїздки.

- Не зайвим буде захопити плед. Він може стати і м'якою підстилкою, і зігріваючим елементом одягу.

- Варто також подбати про розваги, якщо ви їдете з дітьми, – візьміть з собою набір іграшок або водні пістолети.

- Не забудьте і про засоби проти кліщів і комарів. В цей період року кліщі особливо небезпечні, а значить не варто нехтувати спеціальним кремом або спреєм.

- Гітара — незамінний атрибут вилазок на природу. Сидіти біля багаття і хором співати пісні молодості — що може бути краще? Головне, щоб, крім гітари, був людина, що вміє грати на ній.

- Подбайте не тільки про свій відпочинок, але і про природу, а також про комфорт інших відпочиваючих – візьміть мішки для сміття. Не залишайте після себе сміття, навіть органічне, не кажучи вже про пластик, скло або бляшанки. Так що без мішка або звичайного пакету не обійтися. Постарайтеся залишити галявинку/ліс в такому вигляді, немов там ніколи не було людей.

- Міні-аптечка. Чомусь мало хто забуває про алкогольні напої, вибираючись на природу, а ось мінімальний набір лікарських препаратів, зазвичай, залишається вдома. А от на природі стільки можливостей поранитися! Тому обов'язково візьміть бинти або інші перев'язувальні матеріали, засоби для знезараження рани та інші необхідні таблетки/препарати.

- Погода буває дуже непередбачуваною, тому відпочиваючим варто врахувати ризики і взяти з собою тент або інші покриття від можливого дощу.

Звичайно, цей список може доповнюватися — все залежить від уподобань вашої компанії, але перераховані речі точно знадобляться для веселого і продуманого пікніка.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що як правильно навести порядок в гардеробі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!