Головна Новини Дозвілля діти У парку Преображенський пройде квест з пошуком призів
commentss НОВИНИ Всі новини

У парку Преображенський пройде квест з пошуком призів

Учасники квесту спробують розгадати загадку і знайти цінний приз біля однієї з світлових інсталяцій Фестивалю гігантських китайських ліхтарів

18 липня 2019, 18:57 comments5612
Поділіться публікацією:
У парку Преображенський пройде квест з пошуком призів

З 19 по 21 липня у парку Преображенський, де зараз проходить Фестиваль гігантських китайських ліхтарів, відбудеться квест на тему китайських казок і легенд. Суть квесту в тому, щоб розгадати загадку і знайти цінний приз біля однієї з світлових інсталяцій. Кожна з представлених інсталяцій символізує давню народну казку чи легенду Китаю. Серед них — сади панд і фламінго, алея закоханих, ліс з оленями, а також 40-метровий вогнедишний дракон.

За словами організаторів, відвідувачі зможуть відчути себе справжніми детективами в пошуках скарбу і повністю поринути в атмосферу Стародавнього Китаю.

Переможці квесту отримають квитки в найбільший аквапарк Одеси, а також запрошення на концерт гурту "Мачете" від партнерів заходу — Літнього театру "Морвокзал". Початок квесту намічено на 21.30 (у центральній алеї парку).

Нагадуємо, що Фестиваль гігантських китайських ліхтарів триватиме до 25 серпня. Виставка з успіхом пройшла в 40 країнах світу — Одеса стала другим містом України, куди привезли всесвітньо відомі інсталяції.

picturepicturepicture




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!