Головна Новини Дозвілля хобі Шопінг в Китаї для новачків
commentss НОВИНИ Всі новини

Шопінг в Китаї для новачків

Сьогодні покупки в Піднебесній через всесвітню павутину не є чимось надприродним. Не потрібно вміти переміщуватися або володіти якимись магічними здібностями, щоб замовити цікавий товар в Китаї. Досить мати доступ в інтернет, бажання заощадити на покупках і трохи вільного часу.

14 листопада 2018, 16:00
Поділіться публікацією:
Шопінг в Китаї для новачків

Незважаючи на популярність онлайн шопінгу, багато хто все ще користуються послугами посередників або просто купують потрібний товар у магазинах, переплачуючи за це чималу суму грошей. А все тому, що не знають, як правильно купувати в Піднебесній. Але ж насправді все більш, ніж легко. І ви вже сьогодні можете в цьому переконатися.

Інструкція для початківця шопоголіка

Почнемо з того, що на китайських торгових майданчиках можна купити все, починаючи від дитячих речей, чаю, солодощів і закінчуючи великою побутовою технікою, електронікою і товарами для дому. Втомилися витрачати величезні гроші на дитячі іграшки? Ще б пак! Адже кожен раз хочеться порадувати своє чадо новинками зі світу іграшок. Не кажучи вже про необхідність постійного оновлення гардероба, адже діти ростуть дуже швидко, а ціни на дитячий одяг часом просто приводять до стану непідробного шоку!

Набридло перед великими святами спускати кілька місячних зарплат на подарунки рідним і близьким? Ну так. Не завжди ж можна вручити коробку цукерок. Хочеться вибрати щось особливе, потрібне, що сподобається одержувачу. Так як бути, економити кілька місяців або спробувати себе в ролі покупця на китайських торгових майданчиках? Правильно, давно пора задуматися про більш вигідні покупки. Дізнатися, як купувати в Китаї через інтернет можна тут. Це справжня відео інструкція для "чайників". Тут є докладні відео з описом кожного етапу:

· як пройти реєстрацію;

· додавання адреси доставки;

· спосіб оплати замовлення;

· як правильно додати потрібний товар у корзину в особистому кабінеті;

· формування посилки і оформлення відправки на Україну;

· оплата доставки посилки.

Ознайомившись з кожним відео і уважно вивчивши етапи, ви без проблем можете зробити покупку вже зараз. Почніть з чогось невеликого. Можливо, у когось з ваших членів сім'ї скоро день народження або інше свято? Це ідеальний привід зайнятися вигідним онлайн шопінгом. Ну а для того, щоб не гадати, коли посилка буде доставлена, ви можете відстежити товар з трек номером тут. Після того, як ви визначитеся з товаром і вже навіть знайдете те, що хочете купити, варто вирішити, як отримати посилку. Можна скористатися авиадоставкой і поїздом. Різниця в термінах і вартості. Якщо ви не можете визначитися, то звернутися за допомогою ніколи не пізно.

Компанія Meest China не тільки доставить ваш товар, але і допоможе розібратися з усіма етапами онлайн покупок в інтернеті, а також вибрати найвигіднішу доставку в кожному конкретному випадку. Отримавши свою першу посилку, і переконавшись у вигоді такого шопінгу, ви вже не будете витрачати час на пошуки посередника або переплачувати в магазинах. Ви зможете в будь-який час відвідати найпопулярніші торгові майданчики Китаю і купити товар за мінімальною вартістю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!