Головна Новини Бізнес В Україні зростають масштаби будівництва
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні зростають масштаби будівництва

Причому динаміка росту відзначається при будівництві нежитлових будівель

25 червня 2019, 18:55
Поділіться публікацією:
В Україні зростають масштаби будівництва

З початку року будівельні компанії України збільшили обсяги робіт на 26%, що в грошовому еквіваленті становить до 52 мільярдів гривень.

Про це повідомляє Державна служба статистики, передають "Коментарі".

Зокрема, обсяги робіт з будівництва будівель за звітний період збільшилися на 14,8% — до 25,719 мільярда гривень, при цьому з будівництва житлових будинків в порівнянні з періодом минулого року скоротилися на 2,7% — до 11,711 мільярда гривень, а з будівництва нежитлових будівель збільшилися на 36,2 % — до 14 мільярдів гривень.

Обсяги робіт з будівництва інженерних споруд, у порівнянні з минулорічним періодом зросли на 40,6% і склали 26,1 мільярда гривень.

У Держстаті зазначили, що роботи з нового будівництва, реконструкції та технічного переозброєння у січні-травні склали 78,8% від загального обсягу, тоді як роботи по капітальному та поточному ремонту — 12,8% і 8,4% відповідно.

Також повідомляється, що будівельні підприємства Києва за звітний період збільшили обсяги робіт на 19,4% — до 12,2 мільярда гривень, виконавши 23,5% від загального обсягу робіт в країні. У джерелі відзначається, що зазначені дані наводяться без урахування тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим та Севастополя, а також територій ОРДЛО.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: www.unian.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!