Головна Новини Бізнес Найбільшу партію цигарок в історії України завезли на Закарпаття
commentss НОВИНИ Всі новини

Найбільшу партію цигарок в історії України завезли на Закарпаття

Партію цигарок планували реалізувати на «чорному» ринку

29 червня 2019, 20:17
Поділіться публікацією:
Найбільшу партію цигарок в історії України завезли на Закарпаття

На Закарпатті виявили найбільшу партію контрабандних цигарок в історії незалежної України. Допомагали поширювати цигарки відомих світових брендів, без марок акцизного податку, самі правоохоронці, повідомляє прес-служба Державного бюро розслідувань.


"Тютюнові вироби поширювалися на "чорному" ринку України, а також переправлялися контрабандою в країни Євросоюзу. Під час обшуку в одному зі складських приміщень, у місті Мукачево, слідчі виявили та вилучили ящики з цигарками. Тоді ж надійшла інформація про перебування на території автостоянки, поруч зі складським приміщенням, транспортних засобів, в яких також знаходилися цигарки", — йдеться в повідомленні.


Всього було проведено 11 невідкладних обшуків цих автомобілів з причепами та напівпричепами. Під час обшуків була вилучена найбільша партія контрабандних цигарок за історію незалежної України.


"Сума знайденого товару становить 70 млн грн. Ще виявлено 13 вантажних автомобілів, якими переміщували підакцизну продукцію", — говорять в прес-службі ДБР,



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!