Головна Новини Бізнес "Нафтогаз" знизив ціни на газ для промисловості
commentss НОВИНИ Всі новини

"Нафтогаз" знизив ціни на газ для промисловості

З 1 липня "Нафтогаз" знизив ціну на газ на 12,7-13,5 % без ПДВ і витрат на його транспортування магістральними та розподільними трубопроводами.

1 липня 2019, 11:06
Поділіться публікацією:
"Нафтогаз" знизив ціни на газ для промисловості

НАК "Нафтогаз України" знизила ціни на природний газ для промислових споживачів з 1 липня 2019 року. Про це повідомляє прес-служба компанії.

За інформацією прес-служби, "Нафтогаз" пропонує газ за ціною 5017 — 5606 грн за 1 тис куб. м (без ПДВ і витрат на його транспортування магістральними та розподільними трубопроводами). У порівнянні з цінами на червень 2019 року, в липні ціни знижені на 12,7-13,5%.

Зазначимо, "Нафтогаз" поки не оприлюднив нову ціну на липень на газ для населення та інших споживачів за ПСО. Проте згідно з постановою Кабінету міністрів України №485 від 5 червня 2019 року, ціна швидше за все буде знижена. Попередньо глава "Нафтогазу" Андрій Коболєв називав ціну 5803 грн за 1 тис куб. м (без ПДВ, транспортування і розподілу).

Як повідомляли "Коментарі", згідно з постановою Кабінету міністрів України тарифи на газ повинні знизити. За попередніми даними, ціна становитиме 5553 грн. за 1 тис куб. м.

Нагадаємо, в червні "Нафтогаз" після прийняття постанови Кабміну знизив ціну природного газу для потреб населення та інших споживачів за ПСО на червень 11,8% до 5553,89 грн за 1 тис. куб. м.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!