Головна Новини Бізнес ВСУ озброїлися новим броньованим автомобілем
commentss НОВИНИ Всі новини

ВСУ озброїлися новим броньованим автомобілем

Броньовик "Барс-8" поєднує ряд переваг, незамінних в критичних умовах

1 липня 2019, 20:51
Поділіться публікацією:
ВСУ озброїлися новим броньованим автомобілем

Багатоцільовий тактичний Бронеавтомобиль підвищеної прохідності "Барс-8", Розроблений автомобілебудівної компанією "Богдан Моторс", взяли на озброєння ЗБРОЙНИХ сил України.

Про це повідомив прес-секретар компанії "Богдан" Сергій Красуля, передають "Коментарі".

"Після завершення дворічного циклу від державних випробувань в лютому поточного року, перед Днем Конституції з'явився очікуваний наказ Міноборони про прийняття Бронеавтомобиль на озброєння", — розповів він.

Для довідки:

  • "Барс-8" став другий ББМ в Україні після Бронеавтомобиль "Козак-2" (НВО "Практика"), яка пройшла державні випробування.
  • Броньовик розроблений на базі пікапа американської Ram (підрозділу Fiat Chrysler Automobiles). Пасажиромісткості базового автомобіля складає до 10 чоловік в повному спорядженні.
  • "Барс-8" має шасі підвищеної прохідності з колісною формулою 4х4 з 6,7 літровим турбодизелем двигуном Cummins, Броньований протимінний і балістичну захист за стандартом STANAG 4569 Level 2 і системи забезпечення життєдіяльності екіпажу.
  • Конструкцією Бронеавтомобиль передбачена установка систем пуску димових гранат, засобів зв'язку і навігації, приладів нічного і денного спостереження, системи регулювання тиску в шинах, системи пожежогасіння моторного відділення, засобів маскування, протиосколочна підбою корпусу, автономної кліматичної системи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: pravda.com.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!