Головна Новини Бізнес Імпорт сирів в Україну збільшився в 1,5 рази
commentss НОВИНИ Всі новини

Імпорт сирів в Україну збільшився в 1,5 рази

А ось експорт наших сирів став стрімко падати

10 липня 2019, 18:29
Поділіться публікацією:
Імпорт сирів в Україну збільшився в 1,5 рази

Обсяг експорту сирів з України в січні-червні поточного року склав 3,3 тисячі тонн, що на 17% менше, ніж за аналогічний період 2018 року.

Про це повідомляє "Укрінформ", посилаючись на дані Державної фіскальної служби.

Що стосується імпорту українських сирів, то за останні шість місяців у порівнянні з аналогічним періодом минулого року збільшився в 1,6 рази — до 8,6 тис. тонн, що становить в грошовому еквіваленті зростання в 1,4 рази — до 39,7 млн дол. США.

Експорт згущеного молока і вершків з України в січні-червні в натуральному вираженні збільшився на чверть і становить понад 22 тис. Тонн, а в грошовому — в 1,6 рази — до 46,6 млн.дол. США. Імпорт цих продуктів у звітному періоді склав 923 тонни на суму 1,9 млн. дол. США.

Також українські виробники за півроку експортували 11,3 тис. Тонн вершкового масла, що на третину менше, ніж за той же період 2018 року. У грошовому вираженні експорт склав 46,4 млн. дол. США, що на 37% менше показника аналогічного періоду минулого року. Імпорт вершкового масла в Україну за звітний період виріс на 6% в натуральному вираженні — до 548 тис. тонн, а в грошовому — залишився на рівні минулого року і склав 3,4 млн. Дол.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!