Головна Новини Бізнес В Україну зайдуть кілька міжнародних брендів
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну зайдуть кілька міжнародних брендів

На український ринок планують выйтиSteve Madden, The Kooples, магазин іграшок Coin, італійська мережа ресторанів та маркетів Eataly.

11 липня 2019, 08:53
Поділіться публікацією:
В Україну зайдуть кілька міжнародних брендів

До кінця 2019 року на український ринок, крім шведського бренду меблів та товарів для дому IKEA має зайти ще кілька міжнародних брендів. Про це розповів керівник департаменту стратегічного консалтингу компанії Ukrainian Trade Guild (Українська торгова гільдія) Костянтин Олійник.

“До кінця року ми очікуємо відкриття IKEA, North Face, повернеться Marks & Spencer у місто Харків (останній рік він був там закритий) і ряд інших брендів", — розповів Олійник.

Разом з вказаними на український ринок планує вийти: американський взуттєвої бренд Steve Madden, французький бренд одягу The Kooples, магазин іграшок Coin, італійська мережа ресторанів та маркетів Eataly.

За його словами падіння споживчих настроїв в Європі і розвиток електронної торгівлі змушують великих міжнародних рітейлерів виходити на нові потенційно прибуткові ринки.

За словами Олійника, у 2018 році на ринок України вийшло або повернулося 22 міжнародних бренду.

Як раніше писали "Коментарі", Кабмін створить міжвідомчу робочу групу для сприяння процесу входу відомої шведської компанії IKEA, однієї з найбільших у світі торгових мереж з продажу меблів і товарів для будинку, на ринок України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!