Головна Новини Бізнес податки У ГФС розповіли, як можна отримати розстрочку на ПДВ
commentss НОВИНИ Всі новини

У ГФС розповіли, як можна отримати розстрочку на ПДВ

При ввезенні обладнання для бізнесу на велику суму українцям надають розстрочку на ПДВ

15 липня 2019, 16:55 comments3149
Поділіться публікацією:
У ГФС розповіли, як можна отримати розстрочку на ПДВ

В Україні бізнесменам, які ввозять в країну обладнання на суму від 11,3 млн євро і 1,4 млн дол., Державна фіскальна служба надає розстрочку податку на додану вартість (ПДВ). Станом на 1 червня цього року, ДФС прийняла 179 рішень про видачу підприємцям такого розстрочення, повідомляє прес-служба на сторінці ДФС в соцмережі Facebook.

Як зазначається, рішення відносно 60 заявок були прийняті митницями за погодженням з ГФС. Причина — сума податку, заявлена до розстрочення, становить понад 1 млн грн. 

"Найбільшу суму розстрочки надано Київською митницею ДФС — 1,9 млн євро і 712,5 тис. дол., Харківською митницею ДФС — 2,3 млн євро і Хмельницькою митницею ДФС — 1,5 млн євро і 185,5 тис. дол. та Дніпропетровською митницею ДФС — 1,3 млн євро (у валюті контракту)", — говориться в повідомленні.

Отримати розстрочку можна при ввезенні обладнання для власного виробництва в області легкої промисловості, металообробної, харчової промисловості, будівельної галузі, медичного обладнання та скловиробів.

Станом на 1 липня цього року заявки на отримання розстрочки ПДВ залишили понад 313 бізнесменів. Було розглянуто 307 заяв. По 80 з них підприємці отримали негативну відповідь. Розстрочку їм не дали у зв'язку з податковими боргами, які є на їхніх підприємствах.

Раніше повідомлялося, що ДФС зупинила "сірі" схеми на Одеській митниці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!