Головна Новини Бізнес податки Журналісти пов'язали 79 офшорних компаній з депутатами одеської облради
commentss НОВИНИ Всі новини

Журналісти пов'язали 79 офшорних компаній з депутатами одеської облради

Через майже 80 офшорних компаній, які, за твердженням ЗМІ, можуть належати депутатам Саутенкову і Баранському, могли виводитися сотні мільярдів

18 липня 2019, 19:47 comments6376
Поділіться публікацією:
Журналісти пов'язали 79 офшорних компаній з депутатами одеської облради

Депутати Одеської обласної ради Віталій Саутенков і Віктор Баранський можуть володіти на двох 79-ю офшорними компаніями. Відповідну інформацію з посиланням на джерела в правоохоронних органах опублікувало видання "Апостроф".

Так, журналісти надали копію документа, в якому зазначено перелік компаній, які нібито належать одеським депутатам. Видання зазначає, що правоохоронці вели розслідування по цим компаніям протягом останнього року.

picturepicture

У списку компаній, зокрема, вказано скандальний буксир Aliot компанії Sonic Star Navigation Co., який зареєстрований на Маршаллових Островах, в 2015 році був заарештований за захід в окупований Крим. Також один з офшорів нібито Віталія Саутенкова Paladin Shipping Co Ltd., зареєстрований в Белізі, співпрацює з компанією чинного нардепа Верховної Ради.

Видання відзначає, що через майже 80 офшорних компаній могли виводитися сотні мільярдів. Для залучення ж винних до відповідальності необхідна політична воля, розповіли журналістам правоохоронці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!