Головна Новини Дайджест 2020 ЗМІ опублікувало історію волонтера Мисягіна, який з АТО потрапив у Раду
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ опублікувало історію волонтера Мисягіна, який з АТО потрапив у Раду

Журналісти знайомлять читачів з особистістю Юрія Мисягіна - волонтером, якого називають людиною тодішнього заступника губернатора Дніпропетровської області Геннадія Корбана

21 березня 2020, 10:08 comments7520
Поділіться публікацією:
ЗМІ опублікувало історію волонтера Мисягіна, який з АТО потрапив у Раду

Літо 2014 року, коли військовий конфлікт на Донбасі був вже в розпалі, деякі використовували, щоб допомогти ВСУ або побудувати кар'єру, скориставшись чудовою кон'юнктурою. Про це пише видання "Відкрита Україна".
"У складні часи завжди з'являються пристосуванці! Їх відмінна риса — безпринципність у всьому! Кар'єра і нажива на першому місці", — йдеться в ЗМІ.

picture

Журналісти знайомлять читачів з особистістю Юрія Мисягіна — волонтером, якого називають людиною тодішнього заступника губернатора Дніпропетровської області Геннадія Корбана. Нібито чиновник ставив завдання, а Юрій "здійснював поставки". І вже через рік став депутатом облради від партії свого патрона "Укроп", а в 2019-му — нардепом від "Слуги Народу".

picture

“Будучи заступником голови комітету ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки, а також заступником голови депутатської фракції партії "Слуга народу" у ВРУ, не сильно поволонтериш... Можна і за держзраду залетіти, — пише "Відкрита Україна". — На жаль і в партію "Слуга народу" пробираються такі "волонтерики", як Мисягін Юра. Але, як говориться, і на стару буває проруха. Справжні патріоти і депутати від "Слуги народу" не дадуть таким дрібним шахраям та пройдисвітам зіпсувати рейтинг і зганьбити честь партії. Ну не місце тобі в ній".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!