Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Дієтологи попередили про небезпеку ранньої полуниці
commentss НОВИНИ Всі новини

Дієтологи попередили про небезпеку ранньої полуниці

Покупка першої в сезоні полуниці може нашкодити здоров'ю

23 липня 2019, 14:40 comments1642
Поділіться публікацією:
Дієтологи попередили про небезпеку ранньої полуниці

На полицях супермаркетів з'явилася перша полуниця, але фахівці закликають до обережності і радять не зловживати ягодою. Про це повідомляє видання "Healthinfo".

Полуниця апріорі продукт здорового харчування – відомо, що її вживання позитивно впливає на стан судин і серця. Але покупка першої в сезоні полуниці може нашкодити здоров'ю.

За словами фахівців, перші постачальники полуниці нерідко дуже активно використовують добрива, щоб стимулювати дозрівання ягоди і її більшу вагу.

"Виробники часто застосовують різні методи, щоб зберегти товарний вигляд полуниці, тому в період її ранньої появи на прилавках існує ймовірність отруїтися", — застерегли експерти.

Щоб убезпечити себе, потрібно звертати увагу на колір і розмір полуничних ягід. Дуже яскравий колір – це можлива ознака присутніх в ягоді хімікатів, а велику вагу і об'єм можна пояснити великою кількістю води, розповіли медпрацівники.

Санітарні лікарі рекомендують купувати першу полуницю там, де вона проходить перевірку на безпеку. Причому, за їхніми словами, краще не робити цього кожен день.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що лікарі попередили про небезпеку популярної ягоди.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!