Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Японський цілитель поділився унікальною методикою схуднення
commentss НОВИНИ Всі новини

Японський цілитель поділився унікальною методикою схуднення

Жителі Японії відомі своєю стрункістю, молодістю і довголіттям

23 липня 2019, 16:45 comments7182
Поділіться публікацією:
Японський цілитель поділився унікальною методикою схуднення

Японський цілитель запропонував систему швидкого схуднення за рахунок виконання певних вправ, які спрямовані на позбавлення від шлаків, тренування м'язів і активацію процесу природного спалювання жиру. Про це повідомляє видання "ЮФ".

Система включає в себе три види вправ. Спочатку необхідно провести розминку. Для виконання першої вправи потрібно лягти на спину, максимально розслабитися і привести дихання в норму. Ноги повинні бути зімкнуті і зігнуті в колінах, а руки розкинуті. Необхідно поступово підтягувати ноги до грудей, після чого повертатися спочатку в праву, а потім в ліву сторону під кутом 45 градусів.

Друга вправа також виконується лежачи на спині. Руки потрібно розташувати уздовж тіла долонями в підлогу, а ноги розвести на відстань плечей і зігнути в колінах. Потім слід піднімати тулуб на кілька секунд без відриву стоп. Така вправа дозволяє опрацювати м'язовий корсет спини і преса і максимально позбавитися від жиру, що міститься у цих зонах.

Для третьої вправи необхідно змінити положення і лягти на живіт, однією щокою притулившись до підлоги. Руки завести за голову. Права нога повинна підніматися синхронно з лівою рукою, затримуючись в кінцевій точці на пару секунд. Потім вправа виконується з протилежними кінцівками. В результаті опрацьовується задня і внутрішня частина стегна, тим самим забираючи "вушка". Задіяними виявляються і сідничні м'язи, що дозволяє підтягувати стегна.

Японський фахівець радить робити вправи по кілька підходів. Починати можна з трьох, а потім поступово збільшувати їх кількість. Три тижні таких тренувань допоможуть позбутися зайвих кілограмів і отримати струнку фігуру.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що британські вчені назвали головного ворога схуднення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!