Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Лікарі розповіли, чому не можна запивати їжу водою
commentss НОВИНИ Всі новини

Лікарі розповіли, чому не можна запивати їжу водою

Рідина може бути зайвим у вашому організмі

24 липня 2019, 10:15 comments1966
Поділіться публікацією:
Лікарі розповіли, чому не можна запивати їжу водою

Медики стверджують, що запивати їжу рідиною не можна, особливо, якщо це холодна вода. Рідини розбавляє шлунковий сік, а це призводить до збоїв роботи кишечника і обміну речовин в організмі. Про це повідомляє "7mednews".

Дане твердження вчені довели за допомогою експерименту, зазначивши, що воно актуальне для тих людей, які переїдають. Якщо їсти малими порціями і запивати їжу водою – нічого не трапиться. У напівпорожньому шлунку вода стікає по його стінках і не розбавляє шлунковий сік.

Якщо ж шлунок повний і до нього потрапляє рідина, вона перемішується з його вмістом та порушує баланс. Холодна вода також стимулює кишечник працювати швидше, із-за цього їжа не встигає належним чином перетравитися і покидає організм. Найчастіше почуття голоду знову з'являється через короткий проміжок часу, людина знову щось з'їдає. Через це з'являються проблеми з вагою.

Експерти відзначили, що є й ті рідини, які можна пити в будь-який час, в тому числі в процесі прийому їжі. До них належать кисломолочні напої. Позитивно на роботу травної системи впливає сухе вино в невеликій кількості. Завдяки цьому напою в людському організмі краще засвоюються корисні речовини.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що названо продукти, які покращують роботу кишечника.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!