Головна Новини Здоров'я наше тіло Названо орган, який визначає тривалість життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо орган, який визначає тривалість життя

Здавалося б, все наше життя залежить від серця, але ні

24 липня 2019, 16:25 comments9559
Поділіться публікацією:
Названо орган, який визначає тривалість життя

Вчені розповіли, який орган перш за все впливає на тривалість життя людини. Про це повідомляє "webinfo".

Згідно з їхніми переконаннями, здоров'я кишечника є головним критерієм довголіття. Лікарі-геронтологи, які займаються пацієнтами старше 60 років, вважають, що в похилому віці здоров'я людей безпосередньо залежить від мікрофлори кишечника. Вона визначає загальний стан людини і тривалість її життя.

Проведене дослідження вказує, що від цього чинника на сімдесят відсотків залежить стан здоров'я і ресурсів імунної системи. Якщо бактеріальний склад порушений, захворювання і інфекції не отримують належного опору, у зв'язку з тим, що організм ледь справляється зі своїми основними функціями. В кінцевому підсумку клітини починають страждати, і процес ураження вірусами посилюється ще сильніше.

Також, при порушенні роботи шлунково-кишкового тракту розвиваються деякі хронічні небезпечні захворювання, які були викликані синдромом порушеного метаболізму. Людина може захворіти на діабет, гіпертонію, не рахуючи цього, в судинах можуть почати утворюватися тромби.

А також, із-за некоректно працюючого організму пацієнт починає страждати від ожиріння, а це в цілому має ряд серйозних наслідків. Із-за порушень природних процесів люди втрачають сон, у них починаються мігрені та розвиваються харчові алергії.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що вчені з'ясували, чому жінки старіють швидше за чоловіків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!