Головна Новини Здоров'я наше тіло Названі хвороби, які можна визначити по очах
commentss НОВИНИ Всі новини

Названі хвороби, які можна визначити по очах

Розмитість «картинки» в очах свідчить про проблеми з припливом крові

25 липня 2019, 10:35 comments6736
Поділіться публікацією:
Названі хвороби, які можна визначити по очах

Досвідчені лікарі можуть визначити величезну кількість хвороб, лише подивившись в очі пацієнта. Про це повідомляє видання "Новости Ю".

Необхідно звертати увагу на зміни, в тому числі появу ксантелазмів — жовтуватих горбків на шкірі навколо очей. Вони утворюються через надлишок холестерину і жиру в організмі. У ряді випадків данну ознаку слід розглядати як передвісника цукрового діабету. У разі їх виявлення потрібно звернутися до лікаря.

Також існують проблеми з закриванням очей. Повіки, які погано змикаються, можуть бути уражені паралічем лицьового нерва. Якщо одна повіка не опускається нормально, це може вказувати на наявність токсичного зобу.

Іноді спостерігаються різні зіниці, при цьому вони реагують на світ не однаково. Даний симптом є небезпечним, так як може бути передвісником крововиливу в мозок.

Наступною ознакою хворобливого стану організму є поява плями на райдужній оболонці ока. Це може вказувати на меланому, при цьому спостерігається загальне погіршення зору.

Крім того, якщо внутрішня частина нижніх повік є білою або блідою, це може означати нестачу заліза в крові. Залізодефіцитна анемія є типовою хворобою крові, лікування якої можливо з допомогою прийому біодобавок.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що названі хвороби, які передаються від тварин до людини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!