Головна Новини Здоров'я народна медицина Лікуємо печію народними засобами і методами
commentss НОВИНИ Всі новини

Лікуємо печію народними засобами і методами

Іноді регулярна печія – сигнал SOS від організму

30 липня 2019, 15:00 comments5397
Поділіться публікацією:
Лікуємо печію народними засобами і методами

Печія — відчуття печіння за грудиною, яке поширюється по ходу стравоходу. Воно може супроводжуватися відчуттям переповнення шлунка, гіркоти або кислоти в роті, посилюватися при нахилах і в положенні лежачи.

Народні засоби від печії пропонують безліч перевірених століттями методик для боротьби з печією і її проявами. І найголовніше — практично завжди ці засоби знаходяться під рукою.

Прекрасним засобом для боротьби з цією недугою є звичайна питна сода. Її потрібно розчинити в теплій воді та випити при появі симптомів. Сода береться в співвідношенні 1 ч. л на склянку води. Сода ефективно нейтралізує кисле середовище шлункового соку, швидко усуваючи всі неприємні відчуття.

Впоратися з печією допоможе шкаралупа від  курячих яєць. Її треба зняти зі зварених круто яєць і ретельно подрібнити в порошок, який необхідно приймати двічі на день по половинці чайної ложки.

Чудово справляються з печією різні відвари трав. Наприклад, ромашковий відвар. Відвар заварюється в пропорції 2-3 ложки сушених трав на один стакан окропу. Потім відвару потрібно настоятися близько 20 хвилин. П'ється такий відвар дрібними ковтками приблизно три рази в день.

Прибрати неприємне відчуття печіння допоможе імбирний корінь. Приймати його потрібно під час кожного прийому їжі.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що медики назвали звички, провокують печію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!