Головна Новини Здоров'я фармація Важливо: 7 помилок при прийомі знеболюючих засобів
commentss НОВИНИ Всі новини

Важливо: 7 помилок при прийомі знеболюючих засобів

Ці ліки не можна наділяти якостями «палочки-виручалочки»

2 серпня 2019, 14:25 comments8536
Поділіться публікацією:
Важливо: 7 помилок при прийомі знеболюючих засобів

Вдаватися до знеболювальних препаратів кожному доводилося хоча б один раз у житті. Але досить часто люди роблять багато помилок при їх прийомі.

Передозування

Якщо лікар прописав одну таблетку на день, значить, треба дотримуватися рекомендацій. Перевищення призначеної дози може знизити ефективність препарату і збільшити ризик для людського здоров'я. Також можуть виникнути побічні ефекти. Також не можна застосовувати кілька видів знеболюючих відразу.

Неуважність

Деякі не можуть навіть запам'ятати назву знеболювального. Та й взагалі таблеток. Це може нашкодити людині. Адже деякі таблетки комбіновані. Якщо ви приймете ідентичні ліки, ризик заробити передозування вкрай високий.

Алкоголь

Знеболюючі несумісні з алкоголем. Так як вони посилюють дію один одного.

Взаємодії ліків

Це практично схоже з неуважністю при прийомі декількох знеболюючих. Потрібно знати, з чим можна поєднувати ліки, а з чим не можна. Все може впливати на ваш організм.

Поділ знеболюючими

Доброта душевна такого народи ніколи нічим хорошим не закінчується, адже, те, що відмінно підходить одній людині, іншого може буквально вбити. Ну чи не завдати ніякої користі.

Розбивати таблетки

Деякі мають звичку розламувати таблетку навпіл. Але справа в тому, що ліки потрібні в тій дозуванні. Не варто ризикувати, адже в такому разі ви можете не отримати належного ефекту.

Прострочені ліки

Як і продукти, ліки мають свій термін придатності. Не варто нехтувати цим правилом. Після закінчення цього строку не тільки не буде належного ефекту, але може навіть нашкодити.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що учені попередили про небезпеку аспірину для мільйонів людей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!