Головна Новини Здоров'я наше тіло Вчені з'ясували, чому у людей виникає бажання напитися
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені з'ясували, чому у людей виникає бажання напитися

Згідно з дослідженням, більшість причин є радісними

5 серпня 2019, 10:40 comments1557
Поділіться публікацією:
Вчені з'ясували, чому у людей виникає бажання напитися

Кожна людина хоча б раз в житті пробувала алкоголь. Але є люди, які п'ють багато і напиваються до нестями. Про це повідомляє видання "Medicalxpress".

Чому люди не просто п'ю, а п'ють багато, причому цілком свідомо хочуть напитися до такого стану? Відповідь на це питання дали вчені з Австралії і США, які провели спільне дослідження.

Парадокс, але дослідники констатували, що найчастіше бажання напитися викликають у людей радісні події. Вченими було проаналізовано сотні постів в Twitter, автори яких висловлювали бажання "напитися і забутися".

Фахівці прийшли до висновку, що в багатьох випадках прагнення "напитися до втрати свідомості" викликається стресом, святами, робочими досягненнями та спортивними перемогами. Тобто більшість причин є радісними.

Вчені відзначають, що тільки невелика частина людей, які заявляють про свої плани взяти багато алкоголю, відмовляються від них, визнавши, що вони погарячкували.

Дуже багато дійсно втілюють свої наміри і повідомляють про це на наступний день в соцмережах, що не пам'ятають багатьох подій, що трапилися напередодні під час гулянки.

Фахівці наголошують: такі експерименти над організмом вкрай небезпечні, вживання спиртного призводить до розвитку відразу цілого ряду ракових і серцево-судинних захворювань.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що названий список продуктів, які не можна поєднувати з алкоголем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!