Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Будьте уважні: топ-5 продуктів, які викликають целюліт
commentss НОВИНИ Всі новини

Будьте уважні: топ-5 продуктів, які викликають целюліт

Целюліт є проблемою для багатьох жінок

6 серпня 2019, 12:15 comments4037
Поділіться публікацією:
Будьте уважні: топ-5 продуктів, які викликають целюліт

З проблемою целюліту може зіткнутися кожна жінка, незалежно від віку і ваги. Такий косметичний недолік псує не тільки зовнішній вигляд шкіри і фігуру, але й настрій. Тому важливо звернути увагу на свій раціон харчування, адже існує ряд продуктів, які провокують появу целюліту.

Тваринні жири

Насичені жири мають властивість накопичуватися організмом, вони допомагають "оформити" целюлітні горбки. Збільшені жирові клітини руйнують структуру волокон колагену і викликають їх затвердіння. У боротьбі з целюлітом, перш за все, слід обмежити споживання насичених жирів, які можна замінити, наприклад, оливковою олією.

Сіль

Надмірне вживання солі викликає затримку води в організмі, а у разі порушення функції нирок — також набряклість. Надлишок солі уповільнює обмін речовин і сприяє збільшенню ваги, що може спричинити целюліт.

Розчинна кава

В результаті частого вживання розчинної кави в крові, як і при стресі, підвищується рівень кортизолу. Цей гормон утримує воду в організмі і викликає набряки, що сприяють утворенню целюліту.

Солодкі газовані напої

Не секрет, що в газованій воді знаходиться багато підсолоджувачів, консервантів і хімічних сполук, що підсилюють целюліт. Але це не єдина проблема, штучні барвники також можуть серйозно "підірвати" стан вашого здоров'я.

Напівфабрикати

Готові продукти, до складу яких входить величезна кількість консервантів, підсилювачів смаку і жири, порушують роботу травної системи і призводять до безладу в роботі внутрішніх органів. В наслідок цього, шкіра стає зів'ялою і починає утворюватися целюліт.

Раніше видання "Коментарі" повідомляли про те, що таке целюліт і як з ним боротися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!