Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Стало відомо, які продукти потрібно їсти кожній жінці
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, які продукти потрібно їсти кожній жінці

Жіноче здоров'я і краса потребують особливої уваги і турботи

7 серпня 2019, 15:25 comments6417
Поділіться публікацією:
Стало відомо, які продукти потрібно їсти кожній жінці

Правильне харчування – це основа гарного самопочуття і здоров'я. Для того, щоб відчувати себе молодою, енергійною і красивіою жінці варто приділити особливу увагу своєму раціону харчування. Є ряд продуктів, які необхідно включати в меню регулярно, і тим самим забезпечити собі здоров'я на довгі роки.

Молочні продукти

Основним мікроелементом всіх молочних продуктів є кальцій. Він необхідний організму для підтримки здоров'я зубів, волосся і нігтів. Також кальцій зміцнює кістки, а це значить, що при його нестачі з'являються проблеми зі спиною і м'язами, і як наслідок погіршується постава.

Червона риба

Жирні сорти риби містять незамінні для жіночого здоров'я Омега-3 кислоти. Саме ці речовини відповідають за пружність і еластичність шкіри, захищаючи мембрани клітин від пошкоджень.

Продукти з вітаміном с

Ківі, цитрусові фрукти, журавлина і болгарський перець — ось головні продукти для краси жінок. Вони багаті вітаміном С, який відповідає за пружність і здоров'я шкіри. Також вітамін С бере участь в роботі імунної і нервової систем, а значить підвищує захисні функції організму.

Броколі

Вчені встановили, що завдяки високому вмісту вітамінів групи В, брокколі надає сприятливу дію на нервову систему, перешкоджаючи розмноженню шкідливих бактерій в організмі. Регулярне вживання цього овоча покращує діяльність всього організму і продовжує його молодість.

Гіркий шоколад

Шоколад є корисним і навіть незамінним продуктом для жінок. До його складу входить магній, марганець, мідь, цинк і фосфор — всі ці мінерали відповідають за зміцнення кісткової тканини, а також допомагають нормалізувати гормональний фон.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, які продукти здатні прискорити обмін речовин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!