Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Медики визначили, який вид рису самий корисний
commentss НОВИНИ Всі новини

Медики визначили, який вид рису самий корисний

Рис — один з найбільш поширених і популярних видів зерна

8 серпня 2019, 12:50 comments2071
Поділіться публікацією:
Медики визначили, який вид рису самий корисний

Існує різноманітна кількість видів рису: деякі з них достатні для забезпечення ваших енергетичних потреб, деякі не дуже. Як зробити правильний вибір?

Білий рис

Білий рис не тільки постачає енергією під час тренування завдяки високій кількості вуглеводів, але і стимулює ріст м'язів. Справа в тому, що він містить у собі необхідні амінокислоти, які, потрапляючи в організм разом з м'ясним блюдом, в повній мірі забезпечують набір м'язової маси.

Коричневий рис

Цей рис містить рекордну кількість важливих і корисних мінералів, елементів і речовин порівняно з іншими його видами: магній, необхідний для підтримки правильної роботи серця, велику кількість марганцю, за допомогою якого перетравлюються жири, кальцій і багато клітковини.

Дикий рис

Дикий рис відрізняється за своїм зовнішнім виглядом: він має довгу форму і темно-коричневий, майже чорний колір. Він позитивно впливає на здоров'я серця, знижує рівень холестерину і кров'яний тиск. Дикий рис може похвалитися значною кількістю харчових волокон, які надають позитивний вплив на шлунково-кишковий тракт і вирішують безліч проблем, пов'язаних з ним.

Червоний рис

Якщо всі перераховані вище види рису ви вже спробували, варто звернути увагу на червоний. Тим більше що по корисним властивостям він точно не поступається іншим. Червоний рис особливо багатий залізом, яке допомагає переносити кисень по всьому організму.

Чорний рис

Ще з давніх часів у Китаї він був відомий тим, що відмінно налагоджував роботу нирок, шлунка і печінки. Чорний рис багатий антоціанами. Головна мета антоціанів — перешкоджати пошкодження мембран клітин і нейтралізувати вільні радикали. Все це запобігає хворобам серця і онкології, а також покращує мозкову функцію і очищає організм від токсинів і шлаків.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що лікарі визначили саму корисну для серця дієту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!