Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Медики підказали, як побороти тягу до солодкого
commentss НОВИНИ Всі новини

Медики підказали, як побороти тягу до солодкого

Цукор є природним антидепресантом

9 серпня 2019, 10:20 comments10325
Поділіться публікацією:
Медики підказали, як побороти тягу до солодкого

Тяга до солодкого вже стала справжньою проблемою всього людства. З одного боку, ми розуміємо, що від нього потрібно відмовитися заради здоров'я і гарної фігури. Але з іншого боку, дуже важко пройти повз кондитерської і не спокуситися. Лікарі радять у таких випадках вдаватися до маленьких хитрощів.

Якщо не можете без солодкого, їжте його до 9 ранку

Вчені з Університету Саракузи в Нью-Йорку в ході досліджень виявили, що саме вранці солодке, а особливо шоколад, не тільки не шкідливий, але й корисний. Ранній ранок – це час дня, коли ваш організм перетворює їжу в енергію. Пізніше, коли ви їсте, ваше тіло і мозок все ще знаходяться в режимі високої бойової готовності, зберігаючи енергію з їжі як жирового резерву.

Позбавтеся від солодкого в будинку

Яка може бути дієта, якщо у вас постійно перед очима маячить вазочка з цукерками або зефіром. І одна цукерка непомітно перетворюється на п'ять. А ось відсутність спокуси, напевно, піде вам на користь.

Введіть нові правила роботи

Згідно з дослідженнями, саме чаювання з солоденьким на роботі додають людині в середньому близько двох кг зайвої ваги в рік. Розкажіть про це колегам і спробуйте ввести нові правила: прогулянка замість чаю.

Зменшіть споживання солі

Як не дивно, але це дуже дієва порада. Наш організм завжди прагне до рівноваги, тому надлишок солі він захоче компенсувати солодким.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, скільки солодкого можна їсти в день.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!