Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Стало відомо, які продукти знижують сексуальне бажання
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, які продукти знижують сексуальне бажання

Жіночий організм — дуже тонкий механізм

9 серпня 2019, 16:00 comments2963
Поділіться публікацією:
Стало відомо, які продукти знижують сексуальне бажання

Дієтологи склали рейтинг продуктів, що знижують сексуальний потяг у людини.

Першими в "чорний список" потрапили сири з коров'ячого молока, в якому можуть міститися антибіотики і гормони росту. Надмірне споживання цих молочних продуктів змінює гормональний фон, перешкоджаючи природному виробленню гормонів, зокрема статевих — естрогену, прогестерону і тестостерону.

Вживання солодких газованих напоїв провокує карієс, діабет, ожиріння, зневоднення і втрату кісткової маси. Все це в підсумку знижує лібідо.

Штучні підсолоджувачі, наприклад, аспартам (харчова добавка E951), знижують рівень серотоніну, викликаючи головний біль, тривожність, депресію, дратівливість і безсоння. Серотонін вважається "гормоном щастя", і якщо його рівень нижче допустимого, це погано відбивається на настрої, так і на лібідо.

Консервовані продукти, що містять багато шкідливих добавок і солі, призводять до підвищення кров'яного тиску, що, в свою чергу, знижує приплив крові до статевих органів і загрожує імпотенцією.

Шкідливі також чіпси і смажена картопля, особливо якщо вони приготовані на згірклій олії. Поєднання поганих жирів з високою температурою може призводити до окислювальному пошкодження тканин і клітин тіла, перешкоджаючи регулювання гормонів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, який сніданок може підвищити лібідо.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!