Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Названа безпечна для здоров'я доза м'яса
commentss НОВИНИ Всі новини

Названа безпечна для здоров'я доза м'яса

Все залежить від кількості та якості цього продукту

13 серпня 2019, 19:15 comments5533
Поділіться публікацією:
Названа безпечна для здоров'я доза м'яса

Останнє дослідження Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) стверджує, що оброблене м'ясо може підвищити ризик виникнення раку. Але однозначної думки про повну відмову від м'яса немає.

М'ясо є відмінним джерелом білка і надає багато важливих вітамінів і мінералів, яких наш організм потребує для росту й роботи. Червоне м'ясо, таке як баранина, яловичина, свинина і оленина, багате залізом і важливе для запобігання анемії.

Недавні дослідження показали, що люди, які їли близько 76 грамів червоного і обробленого м'яса в день, мали підвищений ризик розвитку раку кишечника порівняно з тими, хто їв близько 21 грама в день.

Якщо перевести в страви:

Дві тонкі скибочки ростбіфа = 60 р

Одна свиняча ковбаса = 50 м

Одна порція соусу Болоньєзе = 60г

Одна відбивна = 70г

Один шматочок шинки = 25г

Національна служба охорони здоров'я Великобританії рекомендує тим, хто регулярно їсть більше 90 грамів червоного або обробленого м'яса щодня, зменшити цю кількість через підвищений ризик раку товстої кишки. А від обробленого м'яса краще відмовитися назавжди.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, чому можна їсти сиру рибу, але не сире м'ясо.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!