Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Лікарі розповіли, які продукти допоможуть очистити печінку
commentss НОВИНИ Всі новини

Лікарі розповіли, які продукти допоможуть очистити печінку

Будь-який внутрішній орган незамінний для правильної роботи організму

14 серпня 2019, 18:50 comments4568
Поділіться публікацією:
Лікарі розповіли, які продукти допоможуть очистити печінку

Підтримка печінки у цілому здорової людини – це перш за все більш легкий раціон, а також включення до продуктів харчування-помічників, які підтримають функції цього важливого органу і допоможуть йому оновитися.

Волоські горіхи

Вони допоможуть вивести з печінки аміак. У горіхах міститься амінокислота, глутатіон і омега-3 жирні кислоти, що знижують вивільнення вільних радикалів і зберігають здорові жири, які зберігаються в печінці.

Куркума

Її головним компонентом є куркумін, що відповідає за запобігання запальних процесів і підтримки жовчного міхура здоровим. Крім того, куркума сприяє регенерації клітин печінки, очищає її від алкоголю і токсинів, які можуть призвести до пошкодження органу.

Авокадо

Цей фрукт допомагає виводити токсини з організму завдяки вмісту в ньому глутатіону – речовини, яка здатна блокувати частину канцерогенів. Крім того, авокадо допомагає підтримувати нормальний рівень холестерину в крові.

Олії холодного віджиму

Мають жовчогінну дію, що допомагає очищенню печінки. Досить включити різні масла в свій повсякденний раціон, щоб забезпечити печінці підтримку: оливкова, лляна, масло авокадо.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що названо простий прийом, за допомогою якого можна очистити печінку від токсинів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!